شناسهٔ خبر: 71163041 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کارخانه فرآوری و دانه‌بندی بوکسیت در چرام افتتاح شد+فیلم

یاسوج- ایرنا- کارخانه فرآوری و دانه‌بندی بوکسیت چرام با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد ریال در چهارمین روز از دهه فجر با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، در چهارمین روز از دهه فجر، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده و جمعی از مسئولان ارشد استان، به شهرستان چرام سفر کردند.

یدالله رحمانی روز دوشنبه در حاشیه افتتاح کارخانه فرآوری و دانه‌بندی بوکسیت چرام، اظهار کرد: این استان ظرفیت خوبی در حوزه معادن به ویژه معدن فسفات، بوکسیت، سلستین، گچ و سنگ لاشه دارد و در نشست های برنامه ریزی استان و شورای معادن در خصوص این معادن تصمیم گیری می شود.

وی افزود: سرمایه گذاری برروی فراوری معادن موجب ایجاد اشتغال و ارزش افزوده بیشتر خواهد شد در فرآیند توسعه استان هم موثر خواهد بود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: شهرستان چرام در حوزه معدن ظرفیت خوبی دارد و ۲ معدن فسفات و بوکسیت در این شهرستان قرار دارد البته اقدامات خوبی هم سه ماه اخیر در این بخش انجام شده است.

رحمانی تاکید کرد: عملیات فرآوری کنسانتره فسفات با سرمایه گذاری حداقل ۱۰ هزار میلیارد ریال در این سه ماهه آغاز شد.

وی ابراز کرد: امروز هم به مناسبت ایام دهه فجر از کارخانه فرآوری و دانه‌بندی بوکسیت با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۵ نفر بهره برداری شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تکمیل زنجیره های مواد معدنی در استان باید گسترش یابد البته حمایت های لازم از سرمایه گذاران در این حوزه انجام خواهد گرفت.

رحمانی تاکید کرد: فازهای بعدی این زنجیره اجرا خواهد شد و بستر لازم برای صدور مجوزها برای سرمایه گذاران هم مهیا شده است.

به گزارش ایرنا، در چهارمین روز از دهه فجر، ۴۲ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در شهرستان چرام افتتاح و کلنگ زنی شد.