شناسهٔ خبر: 71161664 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

تبلیغات

آیا واقعا تعمیرات مبل به‌صرفه‌تر از خرید آن است؟

اولین و مهم‌ترین راهکار برای کاهش هزینه تعمیرات مبل، انجام بازرسی‌های منظم از وضعیت مبلمان است. برای بازرسی وضعیت مبل‌ها لازم است به وجود نور کافی، قابلیت پاک‌سازی هر لکه و و علائمی که به شما نشان می‌دهند اجزای مبل فرسوده شده است توجه کافی داشته باشید. کافی‌ست به نکاتی که در ادامه گفته شده است، توجه کافی داشته باشید.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

با وجود بالا رفتن هزینه‌ها برای خرید و تعمیرات مبل، اهمیت اتخاذ تصمیمات مالی هوشمندانه بیشتر از هر زمان دیگری اهمیت خود را به رخ ما می‌کشد. زمانی که احساس می‌کنید مبلمان شما فرسوده شده و مانند روز اول از کیفیت بالایی برخوردار نیست، دو راهکار مقابل شما قرار می‌گیرد؛ یکی خرید مبلمان جدید و دیگری تعمیر مبلمان کنونی...

متاسفانه با افزایش قیمت مبلمان در بازار ایران، انتخاب راه‌حل اول (حتی زمانی که محدودیت مالی هم نداشته باشید) توجیه اقتصادی ندارد. تعمیرات مبل در موقعیت مناسب یکی از تصمیماتی محسوب می‌شود که هم دست شما را در انتخاب پارچه یا روکش‌های جدید باز می‌گذارد و هم از لحاظ فنی می‌تواند مبلمان قدیمی شما را با سرعت بالایی نو کند! در ادامه این دو تصمیم را از زوایای متفاوت با یک‌دیگر بررسی خواهیم کرد. تعمیرات مبل آچاره

تعمیرات مبل هزینه بیشتری دارد یا خرید آن؟

اگر تجربه تعویض مبل را داشته باشید؛ می‌دانید برای پیدا کردن مبلمان با کیفیت و زیبا چقدر زمان لازم است تا در بازار مبلمان بچرخید و از این طرف شهر به آن طرف شهر روانه شوید. حتی اگر بخواهید از نمایندگی‌های فروش مبلمان خارجی مبل جدید خود را انتخاب کنید! اما باز هم لازم است مدت زمان زیادی را برای اصالت کالا و اعتبار نمایندگی صرف کرده تا به مبلمان دلخواه خود برسید.

زمانی هم که مبلمان جدید خود را پیدا کردید (در صورتی که بودجه‌بندی شما محدود باشد) مجددا لازم است برای به دست آوردن قیمت واقعی آن نهایت تلاش خود را کرده تا در نهایت با هزینه معقولی مبلمان دلخواه خود را خریداری کنید!

اما داستان هدر رفت زمان در این مرحله به پایان نمی‌رسد و بعد از خرید و پرداخت هزینه‌های گزاف، لازم است مدت زمان زیادی را منتظر بمانید تا مبلمان شما ساخته شده و به محل شما ارسال شوند. یکی از تجارب رایج در این مورد «مشکلات فنی» و «عدم تطابق کالای ارسال شده» با مبلی است که شما پسند کرده‌اید! که در این مورد هماهنگی‌های لازم را به عمل آورده و مجددا مبل را برای تعمیر یا تعویض به کارگاه بفرستید تا در خوش‌بینانه‌ترین حالت ممکن ایراد‌های این چنینی رفع و رجوع شوند.

راهکار کاهش هزینه تعمیرات مبل چیست؟

اولین و مهم‌ترین راهکار برای کاهش هزینه تعمیرات مبل، انجام بازرسی‌های منظم از وضعیت مبلمان است. برای بازرسی وضعیت مبل‌ها لازم است به وجود نور کافی، قابلیت پاک‌سازی هر لکه و و علائمی که به شما نشان می‌دهند اجزای مبل فرسوده شده است توجه کافی داشته باشید. کافی‌ست به نکاتی که در ادامه گفته شده است، توجه کافی داشته باشید.

پوسیده شدن یا ساییدگی پارچه مبل: توجه داشته باشید که این نقطه‌ها در مبلمان شما مستعد پاره شدن هستند و در صورت پارگی زمینه آسیب رسیدن به فوم مبل را فراهم می‌کند.

بررسی غبار و چرک مردگی پارچه مبل: اگر مبلمان شما روشن است و پارچه مبلمان شما شستشو‌های مکرر چرک‌مرده شده است؛ بهترین کار تعویض پارچه مبل به شمار می‌رود. با بررسی این نکته لزومی به تعمیرات مبل در حالت کلی نخواهید داشت.

راه‌حل‌های تعمیر خانگی برای صرفه‌جویی مالی

راه‌حل‌های تعمیر خانگی یکی از بهترین گزینه‌ها برای افرادی است که به دنبال کاهش هزینه‌های نگهداری مبلمان خود هستند. بسیاری از مشکلات رایج از جمله پارگی‌های سطحی پارچه، لق شدن پایه‌ها، و افتادگی فوم و … با استفاده از ابزار‌های ساده‌ای مانند چسب، نخ و سوزن، یا فوم جایگزین قابل رفع هستند. در ادامه روش‌های کاربردی و ساده‌ای را برای رفع این مشکلات به معرفی می‌کنیم.

تعمیر پارگی‌های کوچک

پارگی‌های کوچک در پارچه مبل معمولاً به دلیل استفاده مکرر، کشیده شدن اشیاء تیز یا فرسودگی طبیعی پارچه به وجود می‌آیند. برای رفع این مشکل ابتدا پارچه را با یک دستمال تمیز کرده و لبه‌های پارگی را مرتب کنید. سپس از نخ و سوزن برای دوخت دستی استفاده کرده یا چسب پارچه‌ای را برای اتصال سریع به‌کار بگیرید. در صورتی که وسعت پارگی زیاد است؛ می‌توانید از یک تکه پارچه مشابه به پارچه مبل (یا برشی از همان پارچه) برای پوشش استفاده کرده و آن را به‌دقت بدوزید. این روش ساده به شما کمک می‌کند ظاهر مبل را ترمیم کرده و از آسیب بیشتر به پارچه آن جلوگیری کنید.

تعمیر مبل

افزایش استحکام و رفع لقی پایه‌ها

لق شدن پایه‌های مبل اغلب به دلیل استفاده طولانی‌مدت، فشار زیاد یا شل شدن پیچ‌ها اتفاق می‌افتد. این وضعیت نه تنها پایداری مبل را کاهش می‌دهد بلکه می‌تواند به بخش‌های دیگر مبل نیز آسیب برساند. برای تثبیت پایه‌های لق، ابتدا پایه را از بدنه مبل جدا کرده و محل اتصال را با سنباده نرم تمیز کنید تا سطح صاف و چسبندگی مطلوب ایجاد شود.

سپس چسب چوب یا چسب صنعتی پرقدرتی را به محل اتصال زده و پایه را دوباره به بدنه متصل کنید. استفاده از پیچ و مهره برای تثبیت مطلوب، از دیگر راهکارهایی‌ست که می‎توانیم توصیه کنیم! منتها دقت کنید که برای استفاده از این روش، لازم است از قبل به کیت دریل یا سری‌های متفاوت مجهز شده باشید. پس از نصب پایه (چه با پیچ و چه با چسب) حداقل تا یک روز از نشستن روی مبلمان خودداری کنید.

تعویض فوم بالشتک‌

افتادگی بالشتک‌های مبل معمولاً به دلیل کاهش کیفیت فوم داخلی یا استفاده مکرر رخ می‌دهد. برای بازسازی ظاهر کوسن‌هایی که ساختار خود را از دست داده‌اند؛ لازم استچ ابتدا کاور بالشتک را باز کرده و فوم قدیمی را خارج کنید. سپس یک فوم با تراکم بالا تهیه کرده و آن را به اندازه مناسب برش دهید!

یکی از راهکار‌ها برای کم شدن زحمت شما در این مرحله است که فوم مبل را از ابتدا به صورت خرد شده تهیه کنید. پس از تهیه فوم کافی به صورتی که مایل هستید؛ لازم است آنها را داخل کاور یا روکش مبل قرار داده و آن را به صورت کامل ببندید. این کار به بالشتک‌ها حجم و راحتی اولیه را بازمی‌گرداند و ظاهر ذابی به مبلمان شما هدیه خواهد کرد.

تعمیر مبل