شناسهٔ خبر: 71161164 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

یادداشت سینمایی|

«ترک عمیق» حامی تجاوز نیست، اما...!

فیلم سینمایی «ترک عمیق» به کارگردانی آرمان زرین کوب در دومین روز جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، فیلمی که خالی از حواشی نبود و باید پرسید که آیا مطرح کردن موضوع تجاوز پدر به فرزند، چه نکته‌ای را قرار است، یادآوری کند؟!

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم سینمایی «ترک عمیق» با بازی رضا بابک قرار است از روان پریشی پدرخوانده‌ای بگوید که به دخترش تجاوز کرده و حالا دچار عذاب وجدان شده است.

فیلم کوچک و جمع و جوری که با سه بازیگر سر و ته کار را هم می‌آورد و مخاطب را عذاب نمی‌دهد. اگر چه در فیلم کارگردان حامی متجاوز نیست و از نظرش آن سزاوار مجازات است، اما در نهایت سوال این است که طرح کردن این مسأله قرار است چه نکته‌ای را یادآوری کند؟ یا امری که این قدر مضموم است را این مدل فاش کردن آیا درست است؟ سینما در این عرصه قرار است چه کارکردی داشته باشد؟

گفتنی است، این فیلم سینمایی به تهیه‌کنندگی محسن چگینی است و در خلاصه داستان آن آمده است: «مردی به نام محمود از بیمارستان اعصاب و روان مرخص می‌شود. فخری، همسرش- قبل از رسیدن او به در و پنجره قفل می‌زند. با آمدن محمود به خانه، با ورود نفر سوم راز‌های تاریک فاش می‌شود.»

رضا بابک، بابک انصاری، حمید رشید و گلچهره سجادیه از بازیگرانی هستند که در اولین فیلم کارگردانی شده زرین‌کوب مقابل دوربین رفته‌اند.

مصطفی وثوق‌کیا