به گزارش خبرنگار ایرنا، ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان تویسرکان با اجرای طرح آبرسانی به تویسرکان از سد سرابی از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره مند شده اند.
برای اجرای طرح آبرسانی به شهر تویسرکان ۲۸۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی برای اجرای تصفیه خانه به روش بی او تی و ۹۰۰ میلیارد ریال دیگر از منابع دولتی برای ایجاد خط انتقال هزینه شده است.
خط انتقال این طرح به طول ۱۵ کیلومتر با قطر لوله ۵۰۰ و ۶۰۰ میلیمتر است.
همچنین برای اجرای طرح آبرسانی به ۱۶۰ روستای همدان پنج هزار و ۹۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
این طرح شامل ساخت ۱۹ باب مخزن با حجم ۱۵ هزار و ۲۰۰ متر مکعب، اجرای ۲۲۳ کیلومتر خط انتقال، اجرای ۱۸۰ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه، ساخت ۲ باب ایستگاه پمپاژ و حفر ۳۸ حلقه چاه بوده است.
بستر تامین آب پایدار و مطمئن برای مردم تویسرکان فراهم شد
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی در این آیین گفت: با تلاش مسوولان و دستور وزیر نیرو، بستر تامین آب پایدار و مطمئن برای مردم تویسرکان فراهم شده است.
محمدمهدی مفتح افزود: خدمات بزرگی در این سالها در شهرستان تویسرکان صورت گرفته و این اقدامات در حوزه آبرسانی پررنگ است.
وی تصریح کرد: قطعیهای پی در پی و بی کیفیت آب زیاد داشتیم و کمبود امکانات باعث شد شرایط را برای ساخت و بهرهبرداری سد سرابی فراهم کنیم.
مفتح خاطرنشان کرد: برای تامین آب آشامیدنی مردم شهرستان تویسرکان نیر تصفیهخانه سد سرابی ساخته و بهرهبرداری شد.
وی گفت: با وجود تحریمهای ظالمانه دشمنان، این پروژه مدتی راکد بود که در نهایت با همت مهندسان ایرانی ساخته شد و امروز به دستان وزیر نیرو مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سد خرمرود تویسرکان یکی از سدهای مهم استان است که هماینک ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با مشارکت بخش خصوصی در حال ساخت است.
وی ادامه داد: با بهرهبرداری از این سد، ۵۰ روستا از نظر تامین آب پایدار و با کیفیت بهرهمند میشوند.
مفتح افزود: توجه خوبی به شهرستان تویسرکان در حوزه آبرسانی شده و در این مدت کارهای خوبی در حوزه آب و برق این شهرستان صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: دستور وزیر نیرو برای سرعت بخشیدن به اجرای پروژه سد خرمرود نقش مهمی در تکمیل این طرح عمرانی داشته است و امیدواریم هر چه زودتر در مدار بهرهبرداری قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، یک هزار و ۶۳ روستا با ۱۸۳ هزار خانوار روستایی در استان وجود دارد که ۷۹۲ روستا با ۸۳.۴ درصد جمعیت زیر پوشش خدمات آبفا قرار دارد.
همچنین ۳۹۷ هزار خانوار شهری در این استان حضور دارند که ۱۰۰ درصد جمعیت آنها از آب آشامیدنی سالم بهره مند هستند.