شناسهٔ خبر: 71159310 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

جلسه شورای اجتماعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛

تاکید بر هم‌افزایی بخش‌های مختلف وزارتخانه به‌عنوان هدف شورای اجتماعی

جلسه شورای فرهنگی اجتماعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با حضور زهرا گلپایگانی مشاور اجتماعی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این جلسه که نمایندگانی از واحدهای تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند، گلپایگانی در سخنانی برگزاری جلسات شورای اجتماعی این وزارتخانه را موجب انسجام داخلی سازمان دانست.

وی افزود: برگزاری چنین جلساتی باعث آشنایی بیشتر بخش‌های مختلف وزارتخانه با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های یکدیگر می‌شود و هم‌افزایی در اجرای فعالیت هایی در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و تقویت نشاط اجتماعی با استفاده از ظرفیت عظیم فرهنگ و هنر در وزارتخانه را نیز به دنبال خواهد داشت.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: مسائل بخش های مختلف وزارتخانه از یکدیگر جدا نیست و لازم است برای ایجاد اثر به یکدیگر در مسائل مختلف کمک کنند.

وی با تاکید بر هم‌افزایی در داخل خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ضرورت تعاملات بیشتر درون دستگاهی به ظرفیت بالای کانون های فرهنگی هنری مساجد و امکان بهره از این ظرفیت در بخش های مختلف وزارتخانه اشاره کرد و نسبت به استفاده از ظرفیت این مجموعه در طرح های حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی وزارتخانه توضیحاتی داد.

گلپایگانی در پایان به طرح تقویت گروه های مردمی از طریق کانون های فرهنگی هنری مساجد و اجرای این برنامه در ۶۶۰ محله هدف حاشیه نشینی و طرح تربیتی صعود این مجموعه اشاره کرد.

در این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین ملانوری رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، گزارشی از پیشرفت اجرای طرح تربیتی آموزشی صعود با تمرکز بر تربیت نوجوانان پیشران در محلات هدف استان‌ها، ارائه داد.

وی با بیان اینکه، هم اکنون ۲۸ هزار مسجد در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فعال است، گفت: این کانون‌ها دستیار امن توسعه فرهنگ، هنر و رسانه در کشور هستند.

در ادامه این نشست، نمایندگان معاونت های مختلف و سازمان ها و واحدهای تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نظرات و راهکارهای خود برای مشارکت و هم‌افزایی برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سال ۱۴۰۴ را مطرح کردند.