شناسهٔ خبر: 71159088 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شهروندان از ترددهای غیرضرور در شهرهای پرتراکم آذربایجان‌غربی اجتناب کنند

ارومیه- ایرنا- رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: به علت افزایش غلظت آلاینده های جوی در روزهای پیش رو لازم است شهروندان از ترددهای غیرضرور در شهرهای پر تراکم و پر جمعیت اجتناب کنند.

صاحب‌خبر -

مهدی صابری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به نقشه های پیش بینی و پیش یابی هواشناسی و با توجه به استقرار الگوهای پایدار جوی سکون و پایداری هوا در استان مستقر است و این موجب افزایش غلظت آلاینده های جوی در شهرهای بزرگ و پر تراکم می شود.

وی اضافه کرد: انباشت آلاینده ها و افزایش شاخص آلودگی هوا تا حد ناسالم برای گروههای حساس، کاهش دید و کیفیت هوا از مخاطرات این شرایط است.

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی ادامه داد: مدیریت بهینه و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده ها و زمان فعالیت واحدهای صنعتی و کارخانجات از مواردی است که باید شهروندان به آن توجه ویژه داشته باشند.

صابری اظهار کرد: لازم است افراد با سابقه بیماری قلبی و تنفسی، سالمندان، کودکان و مادران باردار نیز از حضور در فضای باز تا حد ممکن تا پایان روز چهارشنبه خودداری کنند.

وی با اشاره به دمای هوای استان در شبانه روز گذشته گفت: در این مدت، پیرانشهر با دمای مثبت ۱۲ درجه گرم ترین و تخت سلیمان تکاب با منفی ۱۲ درجه سردترین نقطه استان بود و دمای ارومیه نیز بین منفی پنج و مثبت ۹ درجه سانیتی گراد در نوسان بود.

وی افزود: از عصر چهارشنبه نیز بارندگی ها در استان آغاز می شود و با این پیش بینی از غلظت آلودگی هوا کاسته خواهد شد.

به گزارش ایرنا هوای ارومیه و چندین شهر استان ظهر روز یکشنبه ناسالم برای گروههای حساس بود.