شناسهٔ خبر: 71158671 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه ساوه:

تاکید امام جمعه ساوه بر سرمایه‌گذاری در آموزش

ساوه - ایرنا - امام جمعه ساوه گفت: هزینه کرد در مسیر تعلیم و تعلم برای سرمایه گذاری برای کاهش اسیب‌های اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی، روز دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی با تاکید بر اهمیت تقویت باورهای دینی و اخلاق‌مداری در جامعه، اظهار کرد: برای پیشگیری از جرایم و بزهکاری‌ها، راهی جز تقویت آموزش و پرورش به عنوان رکن اصلی اخلاق‌مداری نداریم.

وی اضافه کرد: امروز هزینه کردن در مسیر تعلیم و تعلم، به ویژه برای نسل‌های نوجوان و جوان، نوعی سرمایه‌گذاری برای ساختن جامعه‌ای اخلاق‌محور و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

امام جمعه ساوه با اشاره به ضرورت رفع نیازهای اساسی مردم و برقراری عدالت در جامعه افزود: عدالت اجتماعی، تبلیغات محیطی مؤثر، روحیه ازخودگذشتگی و پویایی در اجرای برنامه‌ها، از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی هستند که می‌توانند به شکل‌گیری جامعه‌ای سالم و پایدار کمک کنند.

امام جمعه ساوه با استناد به آیات ۳۶ تا ۳۹ سوره شورا، ویژگی‌های یک جامعه سالم را برشمرد و اظهار کرد: خداوند در این آیات به اصولی همچون توکل بر خدا، دوری از گناهان بزرگ، روحیه گذشت، مشورت در تصمیم‌گیری‌ها، کمک به نیازمندان و ایستادگی در برابر ظلم اشاره کرده است. رعایت این اصول، جامعه را به سمت صلح، پیشرفت، همبستگی و عدالت سوق می‌دهد.

وی تأکید کرد: برای تحقق این اهداف، باید با اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دینی و اجتماعی، زمینه ارتقای فرهنگ عمومی و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی را فراهم کنیم.

سرمایه‌گذاری در تعلیم و تعلم، راهی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است

کارگروه فرهنگز ویژه بررسی و کاهش جرایم تشکیل شود

رییس دادگستری ساوه هم در این ایین گفت: آمارها نشان می‌دهد که جرایمی همچون افترا، ضرب و شتم، تهدید، در ساوه افزایش یافته است و در این میان، ضرب و شتم در صدر موارد گزارش‌شده قرار دارد.

ابوالحسن شریفی با تاکید بر نقش فرهنگ عمومی در کنترل و کاهش این جرایم گفت: برای مقابله با این وضعیت، اقدامات عملی و کاربردی ضروری است و نباید عملکردها به‌صورت جزیره‌ای و پراکنده باشد، بلکه هم‌افزایی بین نهادهای مرتبط می‌تواند به کاهش جرایم کمک کند.

رئیس دادگستری ساوه با پیشنهاد تشکیل یک کارگروه ویژه با حضور دستگاه‌های مختلف از جمله دادگستری، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش و نهادهای سیاسی و اجتماعی را مطرح کرد و افزود: این کارگروه باید به‌صورت عملیاتی وارد عمل شود و برنامه‌های مشخصی را برای پیشگیری از وقوع جرم تدوین و اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم با یک برنامه‌ریزی منسجم و هماهنگ، نرخ این جرایم را کاهش دهیم، گامی مهم در راستای امنیت و سلامت اجتماعی شهروندان برداشته‌ایم.