شناسهٔ خبر: 71158380 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان:

لیبرالیسم فرهنگی از مهم‌ترین آفات پیشروی نظام اسلامی است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: انقلاب اسلامی ایران را معجزه قرن و نقطه کانونی در بین انقلاب‌های بزرگ در چند قرن اخیر برشمرد و گفت: لیبرالیسم فرهنگی و سکولاریسم سیاسی مهم‌ترین آفات و خطرات پیش‌روی نظام اسلامی هستند.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات، در رابطه با مهم‌ترین آسیب‌های پیش‌روی انقلاب اسلامی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی بارها گفته اند که ایران سکولار، با وجود داشتن سلاح اتمی به‌مراتب کم‌خطرتر از ایرانی است که سکولاریسم را نپذیرد.

به گفته وی، مدافعان این تفکر با آگاهی از عوامل و علل پیدایش این نظریه اعم از عوامل معرفت‌شناختی و جامعه‌شناختی در غرب و نیز وجود برخی نارسایی‌ها در حکمرانی دینی تلاش می‌کنند نسخه مشابهی را در کشورهای اسلامی به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران ایجاد و عملیاتی نموده تا شهروندان این کشورها این تفکر را پذیرفته و ارزش‌های آن را تبلیغ کنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان، بیان کرد: از سوی دیگر دشمنان اسلام و انقلاب به این جمع‌بندی رسیده‌اند که در تقابل سخت با حکومت دینی باید همه تلاش خود را برای تغییرات فرهنگی به کار گرفته و یک جنگ تمام‌عیار را در سایه غفلت و بی‌عملی برخی از حکمرانان فرهنگی و غیرفرهنگی و نیز خیانت عناصر نفوذی و بی‌تفاوتی نیروهای انقلابی راه‌اندازی کنند.

وی تصریح کرد: دشمن با گسترش فساد و فحشا و بی‌بندوباری و هنجارشکنی در عرصه‌های زیست اجتماعی به‌صورت علنی و غیرعلنی وارد کارزار مقابله با ایران شده و کمر همت به نابودی نظام دینی و انقلاب اسلامی بسته‌اند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان با تبریک ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با انقلاب تاریخی خود ملت ایران را از یوغ استبداد داخلی و استعمار خارجی رهایی بخشید و مدل جدیدی از حکمرانی را در برابر دو تفکر شرق کمونیسم و غرب لیبرالیسم پیش‌روی ملت‌های آزاده جهان قرار داد و ماهیت نظام سلطه را به چالش طلبید.

سادات، انقلاب اسلامی ایران را معجزه قرن و نقطه کانونی در بین انقلاب‌های بزرگ در چند قرن اخیر برشمرد.

انتهای پیام