شناسهٔ خبر: 71158280 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هاشمی: کسب نتیجه در مسابقات کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی هدف ما است

تهران- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش گفت: هدف ما کسب بهترین نتایج در مسابقات کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی است و این موضوع باید در تدوین شاخص‌های عملکردی لحاظ شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، معاون توسعه مدیریت و منابع در جلسه بررسی شاخص‌های ارزیابی عملکرد جشنواره شهید رجایی، بر لزوم توجه به رویدادهای بین‌المللی، افزایش سرانه ورزشی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی تأکید کرد.

سیدمناف هاشمی با اشاره به اهمیت حضور موفق در رویدادهای بین‌المللی نظیر المپیک، بازی‌های آسیایی، مسابقات کشورهای مسلمان و رقابت‌های جوانان جهان، اظهار داشت: هدف ما کسب بهترین نتایج در این رقابت‌هاست و باید این موضوع در تدوین شاخص‌های عملکردی لحاظ شود.

معاون وزیر همچنین «افزایش سرانه ورزشی» را یک ضرورت دانست و گفت: برای تحقق این هدف، نیاز به یک تحول اساسی داریم و باید با افزایش بهره‌وری و استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌های ورزشی، به این مهم دست یابیم.

وی در ادامه بر اهمیت بهره‌گیری از «ظرفیت‌های قانونی از جمله مولدسازی، کمک‌های خیرین، ماده ۸۸ و الحاق ۲»تأکید کرد و خواستار گنجاندن این موارد در شاخص‌های عملکردی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع همچنین «ورزش قهرمانی، ورزش بانوان، ورزش همگانی و حوزه جوانان» را از «محورهای اصلی وزارت ورزش و جوانان» بیان کرد افزود: نقش این معاونت، حمایت از کسب امتیازات در شاخص‌های عملکردی است تا بتوانیم از طریق مجلس و سازمان برنامه و بودجه، اعتبارات مالی مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هر چه در کسب امتیازات شاخص‌ها موفق‌تر عمل کنیم، امکان جذب منابع مالی بیشتر و ارتقای جایگاه ورزش و جوانان کشور فراهم خواهد شد.