شناسهٔ خبر: 71156415 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

افزایش تجهیزات حوزه هواشناسی نیازمند سالانه ۱.۵ همت اعتبار است

رئیس سازمان هواشناسی گفت: سالانه دست‌کم به ۱.۵ همت اعتبار نیاز داریم تا به سطح هواشناسی کشور‌های منطقه برسیم

صاحب‌خبر -

 سحر تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی در نشست اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس با وزیر راه و شهرسازی و سایر معاونان، با اشاره به اینکه در حال حاضر در کشور فقط ۱۰ رادار تخصصی هواشناسی وجود دارد، افزود: این در حالی است که ترکیه با نصف مساحت کشور ما ۱۷ رادار تخصصی دارد. البته کشور‌های پیشرفته وضعیت بسیار بهتری دارند، به عنوان مثال آلمان با مساحتی حدود یک پنجم کشور ایران ۳۴ رادار هواشناسی تخصصی در اختیار دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه‌داد: توسعه شبکه دیده‌بانی و پایش وضعیت موجود به جهت صحت داده‌های خروجی نیاز اصلی کشور در حوزه هواشناسی است و حداقل سالانه به ۱.۵ همت اعتبار نیاز داریم تا به سطح هواشناسی کشور‌های منطقه برسیم.

محمد جواد عسگری رئیس کمیسیون کشاورزی نیز گفت: به‌سرعت موضوع افزایش رادار‌های پیشرفته هواشناسی را از رئیس‌جمهور پیگیر خواهیم شد و به دنبال افزایش بودجه‌های تخصصی در این حوزه برای حمایت از خودکفایی کشاورزی هستیم.

منبع: وزارت راه و شهرسازی