به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان هرمزگان ؛ کارگروه بهداشت، سلامت و محیط زیست سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان با هدف بررسی معضلات و مشکلات بهداشتی و زیست محیطی با حضور سرهنگ پاسدار دکتر محمد ناصر درستکار جانشین فرماندهی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان در ستاد تخصصی اقشار، سامیه جهانشاهی مدیرکل بهزیستی هرمزگان ، مهندس حبیب مسیحی مدیرکل محیط زیست استان، ، سرهنگ پاسدار موسی رنجبری رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان و سایر اعضای این کارگروه در سالن کنفرانس ستاد تخصصی بسیج اقشار استان تشکیل شد.
در این کارگروه موضوعاتی مانند: بحران آب شیرین، امنیت غذایی، استفاده صحیح از کودهای شیمیایی، میزان خسارت های درمانی در حوزه صنعت، جوانی جمعیت، شناسایی اختلالات و بیماریهای مربوط به مسائل ژنتیکی، نقش آلایندگیها و صنایع در معلولیت ها، تنبلی چشم، بینایی و شنوایی، تصادفات جادهای منجر به ضایعات نخاعی، مصرف مشروبات الکلی، قلیان و سیگار، پساب های تصفیه خانهها توسط مدیران و کارشناسان به بحث گذاشته شد.
جانشین فرماندهی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان در ستاد تخصصی اقشاربا تبریک اعیاد شعبانیه و همچنین آغاز دهه مبارک فجر درباره هدف از تشکیل این کارگروه گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در بیانیه گام دوم و همچنین در سند اعتلایی که به بسیج ابلاغ کردند، تذکری دادند و هفت حوزه (اقتصاد و زیربنایی، فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و سلامت ومحیط زیست، زنان و خانواده، آموزش تحقیقات و فناوری و همچنین مدیریت و حکمرانی) را مشخص کردند که بسیج باید به کمک دستگاههای اجرایی ذیربط برود و با ظرفیتهای بسیج و مجموعه نخبگان بسیجی با تشکیل کارگروههای علمی و تخصصی نظام مسائلی را که در جامعه وجود دارد را طبق نظریه کارشناسان پیگیری و حل نماید.
سرهنگ پاسدار محمد ناصر درستکار افزود: در این کارگروه هم که همگی جزو اساتید و صاحب نظران استان هستید و قطعا تجربیات ارزشمندی هم در حوزه تخصصی خود دارید می توانیم مشکلاتی که در حوزه بهداشت، سلامت و محیط زیست وجود دارد را با راهکارهایی که ارائه می دهید، طبق یک برنامه مدون اجرایی کنیم.
وی تصریح کرد: بدنبال آن هستیم که تمامی موارد و مسائل مطرح شده در این کارگروه ها دارای نتیجهای باشد که کارگشای مشکلات و معضلات مردم و جامعه باشد و به یک هدف مطلوبی برسیم.
جانشین فرماندهی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان اذعان کرد: طرح نفس که بعنوان یک طرح ملی در کشوردارد اجرا میشود، برآیند همین جلسات است که در سالهای گذشته در کارگروههای بهداشت سلامت در سراسر کشور توسط مجموعه نخبگانی و پارلمان نخبگانی منطقهای که امثال شماها حضور داشتند به نتیجه رسید.
سرهنگ درستکار با اشاره به بحران های بومی و منطقه ای گفت: امروز جمعیت و آب دو بحران مهم در کشور است که می توانیم در این کارگروه به آن بپردازیم که چه علت ها و مباحثی باعث این بحران ها شده است.
وی تاکید کرد: راهکارهایی را در این کارگروه دنبال کنیم که کاربردی باشند و بتوانیم تمام مراحل آن را درهمین زیست بومی که در استان هرمزگان وجود دارد اجرایی کرده و به نتیجه مطلوب برسیم.
سرهنگ پاسدار موسی رنجبری رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان هم گفت: کارگروه بهداشت، سلامت و محیط زیست در کلیه شهرستانهای استان هرمزگان توسط کارشناسان و مدیران شهرستانی تشکیل می شود و طبق کاربرگ هایی که برای آنها ارسال شده است موارد مطرح شده را به این کارگروه ارسال خواهند کرد و پس از کارشناسی و بررسی های لازم با دستگاه و یا ارگان مربوطه مکاتبه و تصمیمات نهایی برای اجرا به آنها ابلاغ خواهد شد.
ض