به گزارش خبرنگار ایرنا،حمید ملانوری شمسی روز یکشنبه در شورای اداری فامنین بیان کرد: کار ستاد توسعه و پیشرفت تسهیل گری و تسریع در اجرای پروژه ها و حمایت از سرمایه گذاران است تا سرمایه گذار معطل کارهای اداری نشود.
وی همچنین با اشاره به نقش فرمانداران در توسعه و پیشرفت شهرستان ها، گفت: فرمانداران باید در قالب تخصص، کارامدی، تعهد و برنامه محوری خلاقانه حرکات پر شتاب را در شهرستان رقم بزنند.
استاندار همدان با بیان اینکه دولت چهاردهم دولت انسجام و وفاق ملی است،افزود: این دولت می کوشد تا برنامه ها و سیاست های بالادستی را در کشور به درستی پیاده و اجرا کند.
وی بیان کرد: دولت خوب و کارآمد و موفق دولتی است که برنامه و سیاست های ابلاغی را اجرایی کند بنابراین نیازی به برنامه نوشتن جدید نیست.
ملانوری شمسی گفت: برنامه جامع در راستای توسعه و پیشرفت کشور نوشته شده اما مهم اجرای سیاست ها و برنامه های تدوین شده است.
استاندار همدان افزود: برنامه توسعه هفتم، سیاست های کلی نظام، اسناد بالادستی و سند آمایش سرزمین و شعارهای سال همگی بر استفاده از ظرفیت های داخلی تاکید دارد.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب بر استفاده از توان جوانان تاکید شده اما برخی نادانسته یا دانسته به این مساله بی توجهی می کنند که ناشی از برنانه های جریان نفوذ در کشور است.
وی با بیان اینکه عمل به شعار سال نیز به مثابه اجرا و پیشبرد یکی از همین برنامه های بالادستی است، افزود: شعارهای سال هر چند جمله ای کوتاه هستند اما متناسب با نیاز های روز جامعه از سوی رهبر معظم انقلاب طرح شده و بسیار کاربردی هستند و باید برای تحقق آن به طور جدی تلاش شود.
استاندار همدان بیان کرد: باید تمرکز، فکر و همه استعداد خود را برای اجرای برنامه ها بگذاریم و از کارهای نمایشی، تبلیغاتی و عکس یادگاری گرفتن خارج شویم و به صحنه اجرا برویم.
وی تاکید کرد: باید با بهره گیری از همه توان خود رضایت مندی مردم و سرمایه اجتماعی را ارتقا دهیم.
استاندار همدان در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: جریان رسانه ای دشمن دنبال ناامید کردن و بی اعتماد ساختن مردم به نظام حکمرانی کشور است.
وی اظهار کرد: خط کشی بین خودی و ناخودی در کشور اتفاق افتاد کار بسیار اشتباهی بود که نشات گرفته از جریان نفوذ است.
وی افزود: ما در کشور ناخودی و نامحرم نداریم بلکه کشورمان یک اردوگاه و فرمانده داریم که همه در این اردوگاه هستند.
استاندار همدان اضافه کرد: کار اشتباهی است که دوست، رفیق، بستگان و همکلاسی خود را به خاطر داشتن جریان فکری متفاوت ، غیرخودی تلقی کنم.
وی افزود: اگر جریان های فکری متفاوت در کشور وجود نداشته باشد دموکراسی معنا و مفهوم پیدا نمی کند در حالی که مردم سالاری شعار اصلی انقلاب است.
ملانوزی شمسی افزود: اساس و پایه این نظام مردم هستند، آنها سرنوشت شان را خود تعیین می کنند براین اساس حتی در یک جامعه محلی ۲۰ خانواری روستایی نیز مردم شورای اسلامی را انتخاب می کنند.
وی اضافه کرد: این حضور در عرصه رقابت ها به معنای شایسته سالاری است و اگر تفکری جز این داشته باشیم در عقلانیت سیاسی و توسعه فرهنگ سیاسی دچار ضعف می شویم.
استاندار همدان افزود: آگاه کردن مردم برای انتخاب فرد اصلح، رشد عقلانیت سیاسی را بدنبال دارد.
وی ادامه داد: در این صورت رانت، فساد و ویژه خواری به وجود نمی آید و منابع کشور در مسیر توسعه قرار می گیرد.
استاندار همدان با بیان اینکه باید دستاوردها و پیشرفت ها را در کشور ببینیم و تبیین کنیم،اظهار کرد: کشورمان رشد توسعه زیادی در بخش های مختلف، صنعت، گردشگری، نانوتکنولوژی، پزشکی و دیگر بخش ها داشته و نادیده گرفتن این پیشرفت ها اجحاف است.
وی با تاکید بر اهمیت جهاد تبیین گفت: دهه فجر یک فرصت مغتنم و اختصاصی برای بیان خدمات دولت و نظام است چرا که دهه فجر دهه انقلاب و ۲۲ بهمن روز ملی این کشور است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه باید به سمت کشاورزی دانش بنیان حرکت کنیم، افزود: با توجه به پیشرفت علم، دانش و تکنولوژی باید در حوره کشاورزی نسبت به مدیربت منابع آب و خاک و بالا بردن بهره وری تلاش کرد تا با مصرف کمترین منابع بیشترین تولید و درآمد را داشته باشیم.
وی ادامه داد: تداوم تفکر سنتی در حوزه دام و طیور اشتباه است، باید در این زمینه به روز شد و کشاورزی به سمت صنعتی شدن پیش برود.
وی افزود: هشت هزار حلقه چاه غیرمجاز در استان وجود دارد در حالیکه با کمبود آب مواجه ایم.
وی با بیان اینکه جهان امروز دنیای فکر و اندیشه است، تاکید کرد: فقر و گرفتاری نشان دهنده فقر فکری و اندیشه است در حالیکه امروزه برخی کشورها فکر و فرمول می فروشند.
فامنین در حوزه آب، راه، بهداشت و درمان نیازمند ارتقای خدمات است
محمد فتحی فرماندار فامنین نیز در ادامه این نشست گفت: هفت حلقه چاه با دبی ۴۳ لیتر در ثانیه در فامنین موجود است در حالیکه نیاز این شهرستان ۸۰ لیتر در ثانیه است.
وی افزود: مجوز حفر ۲ حلقه چاه با دبی ۳۰ لیتر در ثانیه دریافت شده با این وجود ۱۰ لیتر در ثانیه کمبود داریم که از طریق یکی از روستاها این میزان تامین می شود.
فتحی اضافه کرد: برای رفع مشکل کمبود آب در شهرستان فامنین باید نسبت به انتقال آب از سد تالوار به این شهرستان اقدام شود.
وی ادامه داد: برای رفع مشکل بیکاری در فامنین کارگروهی با حضور مراجع علمی و اقتصادی تشکیل شده و در این راستا ارایه آموزش های مهارتی تقویت شده است.
فتحی تاکید کرد: در صورت فعال شدن منطقه ویژه جهان آباد ۳۰ هزار فرصت شغلی فراهم می شود و مشکل اشتغال جوانان منطقه با راه اندازی پتروشیمی ابن سینا و نگار خاتون حل می شود.
وی ادامه داد: ساختمان مجتمع فرهنگی فامنین ۵۰ درصد پیشرفت دارد و تکمیل آن نیازمند ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.
فرماندار فامنین تاکید کرد: سالن ورزشی یک هزار و ۵۰۰ نفری فامنین ۱۰ سال معطل مانده است و تکمیل آن یک همت جمعی را می طلبد.
وی بیان کرد: فامنین با وجود قرار گرفتن در کنار آزاد راه همدان - ساوه ، رمپ ورود و خروج به این آزاد راه را ندارد و باید در این خصوص تدبیر لازم را اندیشید.
وی گفت: تکمیل و راه اندازی ایستگاه راه آهن نیازمند ردیف بودجه مستقل بوده که یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن پیش بینی شده است.
فتحی تاکید کرد: چهار بانده شدن تجرک به سمت دخان مطالبه مردمی است و تحقق این مساله آمار سوانح جاده ای را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.
وی اضافه کرد: مسیر آزاد راه همدان - ساوه پاسگاه ندارد و در صورت بروز حادثه ای، فاصله تا اولین پاسگاه ۳۰ کیلومتر است بنابراین می طلبد پاسگاهی در روستای اصله راه اندازی شود.
فرماندار فامنین، پسماند را از مشکلات فامنین دانست و توضیح داد: برای انتقال پسماند به سایت همدان ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.
وی با بیان اینکه نیازمند ارتقای بیمارستان فامنین هستیم، گفت: بیمارستان فامنین یک مرکز پیش بیمارستانی است و بخش مراقبت ویژه، متخصص بیهوشی، اتاق عمل و زایمان و حتی امکان بخیه زدن ندارد.
فرماندار فامنین ادامه داد: ۶۴ تختخوابی شدن این بیمارستان، توسعه فیزیکی و نیرو مطاابه مردم فامنین است.
وی ببان کرد: همچنین با وجود بروز سوانح جاده ای در آزاد راه همدان -ساوه ، اعزام بیشترین میزان آمبولانس برای امداد رسانی به یانحه دبدگان اما آمبولانس های این شهرستان فرسوده بوده و نیازمند تجهیز و بروزرسانی هستند.
به گزارش ایرنا؛ فامنین به مرکزیتی شهری به همین نام در شرق استان همدان قرار دارد.