شناسهٔ خبر: 71152443 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

با نصب و استقرار هود بیولوژیک کلاس III و انکوباتور در آزمایشگاه مرجع بهداشت استان

امکان انجام آزمایشات بیولوژیک سطح بالا در آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان فراهم شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مفدا کردستان، دکتر فرزام بیدارپور با اعلام این خبر گفت: هود بیولوژیک کلاس III و انکوباتور از جمله مهمترین تجهیزات برای انجام کارهای بیولوژیک سطح بالا در آزمایشگاه مرجع این معاونت بود که ضمن ارتقای ضریب ایمنی، جهت برقراری نظام ایمنی در آزمایشگاه لازم و ضروری بود.


وی ابراز نمود: هدف از برقراری سیستم ایمنی در آزمایشگاه فراهم ساختن شرایط محیط کار به صورتی است که همه کارکنان بتوانند تحت آن شرایط با حداکثر ایمنی ممکن به کار بپردازند و آسیب نبینند.


معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان ساخت: با توجه به اینکه، کار کردن و تماس با پاتوژن ها و ویروس ها، کارکنان محیط آزمایشگاه، جامعه و حتی خود نمونه از طریق آلودگی های زیست محیطی را با مخاطرات زیادی مواجهه می سازد، وجود تجهیزات با ایمنی متناسب با هر سطح کاری از ضروریات بوده و همواره مد نظر این معاونت قرار داشته است.


دکتر بیدارپور با توضیح اینکه، با استفاده از این هود و انکوباتور پیشرفته، تماس کارکنان و محیط با نمونه به حداقل رسیده و محفظه ای بسته و ایمن در برابر آئروسل ها ایجاد میکند، گفت: انجام کارهای بیولوژیک سطح بالا، کشت سلولی، ویروس ها و باکتری ها و بررسی باکتری های سخت رشد که در حالت عادی قابل رشد نیستند از جمله اقدامات آزمایشگاهی پیشرفته است که با تجهیز آزمایشگاه مرجع این معاونت به این تجهیزات پیشرفته میسر شده است.


وی گفت: با پیگیری های صورت گرفته، برای خرید و نصب این هود کلاس III و انکوباتور پیشرفته، اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال در آزمایشگاه مرجع بهداشت صرف شده است.