به گزارش جماران؛ به نقل از چندثانیه، جواد جاوید نیا مستشار دادگاه تجدید نظر استان خراسان رضوی که بعنوان لیدر تجمع مشهد از وی یاد شده و در این تجمع حکم اعدام ظریف را نیز صادر کرده، می گوید:
این حکمی که در مورد آقای ظریف صادر شد در قالب یک حرکت مردمی و خودجوش انجام شد و اصلا ارتباطی به جایگاه و سمت بنده ندارد. طبیعی است که ما قاضی هستیم و بعنوان یک حقوقدان اعتقاد مان بر این است که اگر دادگاه بخواهد در مورد ایشان تصمیم گیری و حکمی صادر کند با توجه به ادله موجود که خود ایشان بیان کرده اند، می تواند چنین حکمی صادر کند.
الان شاهد هستید که در دانشگاه ها و...، برخی دادگاه های نمادین برگزار می شود و این دادگاه نیز در قالب نمادین انجام شد که شاید تاکنون چنین موردی انجام نشده بود. از باب امربه معروف و نهی از منکر مسئولین و به استناد قوانین موجود یک نظری داده شده و یک دادنامه ای به این شکل صادر شد. ما خارج از پرونده ای که به ما ارجاع می شود حق صدور رای نداریم و این رای در قالب یک کار مردمی و خود جوش بصورت نمادین صادر شد.
این اقدام ناشی از خرد جمعی نبوده و من با هیچ کس هماهنگی و مشورت نکرده ام و این یک ایده شخصی بود که من در حد وظیفه امر به معروف و نهی از منکری که نسبت به همه مردم طبق قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان از منکر داریم، انجام مسئولیت کردم.
در مورد شایعه اخراج باید بگویم که بنده در سال ۱۴۰۰ به لحاظ بحث فیلترینگ و اینستاگرام و فیلتر شکن ها تحت تعقیب انتظامی قرار گرفتم و رسیدگی هایی انجام شد. هیچ وقت هم از کار اخراج نشدم و همچنان در سمت قضایی خودم بعنوان مستشار دادگاه تجدید نظر استان خراسان رضوی فعالیت می کنم.
من حکم اعدام ظریف را بر اساس انجام وظیفه برای کسی که در سمت قضایی است و با توجه به محدودیت هایی که در فضای مردمی وجود دارد، صادر کردم.
قطعا من نباید پاسخگوی این باشم که تجمعی که جلوی استانداری خراسان رضوی برگزارشده را چه کسی و چگونه برگزار کرده است، این تجمع از ناحیه تشکل های مردمی بوده است و من بعنوان سخنران دعوت شدم.
من با این دیدگاه که این تجمع در روز روشن و در مقابل استانداری برگزار می شود، در آن شرکت کردم.