دکتر علی یزدانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت تعداد موتورلانسهای اورژانس ۱۱۵ مشهد از ۱۳ به ۲۶ دستگاه رسیده که رشد چشمگیری داشته است.
وی بیان کرد: از جمله برنامههای مهم مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طول یک سال گذشته توسعه پایگاههای اورژانس ۱۱۵ مشهد بوده است.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این بازه زمانی ۲۷ هزار و ۱۳۰ ماموریت توسط موتورلانسهای اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث این دانشگاه انجام شده است.
وی گفت: همچنین امسال با مساعدت انجام شده سازمان اورژانس کشور تعداد ۱۲ دستگاه آمبولانس جدید تحویل پایگاههای اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی مشهد داده شده است.
یزدانی اظهار کرد: همچنین با توجه به وجود تحریمهای ظالمانه تا امروز امکان خرید آمبولانس جدید فراهم نشده است که در راستای توسعه پایگاهها اورژانس ۱۱۵ مشهد در یک سال اخیر بازسازی ۲۰ دستگاه آمبولانس فرسوده آغاز شده است که بعد از بازسازی کامل برای ارائه خدمات تحویل پایگاههای اورژانس میشوند.
وی ادامه داد: برنامهریزی و آموزش بیش از هفت هزار نفر از شهروندان و کارمندان ادارات دولتی و خصوصی با موضوع امدادگری و کمکهای اولیه، افزایش بیش از ۸۶ درصدی میزان رضایت خدمت گیرندگان از اورژانس ۱۱۵ مشهد و نیز کسب رتبه اول پاسخگویی سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت از دیگر دستاوردهای اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یک سال اخیر به شمار میرود.
انتقال بیش از ۲۰۷ هزار بیمار به مراکز درمانی
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از دهه فجر پارسال تا دهه فجر امسال یک میلیون و ۲۶۸ هزار و ۸۶۵ تماس مردمی با اورژانس پیش بیمارستانی این دانشگاه برقرار شده است که ۳۹۷ هزار و ۷۲۲ مورد از این تماسها منجر به ماموریت شده است.
دکتر یزدانی افزود: در این ماموریت ها ۲۰۷ هزار و ۴۷۶ بیمار و مصدوم توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیمارستانهای زیرپوشش منتقل شدند.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت به بیش از ۲ هزار و ۴۸۰ بیمار با احتمال سکته حاد قلبی (کد ۲۴۷) و سکته حاد مغزی (کد ۷۲۴) ارائه خدمت شده است.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: توسعه خدمات پزشکی از راه دور و استفاده از خدمات تله کاردیولوژی برای بیماران قلبی (کد ۲۴۷) از دستاوردهای اورژانس پیش بیمارستانی این دانشگاه در طول یک سال اخیر بوده است.
یزدانی افزود: در کنار توسعه زیرساخت حوزه فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به جذب ۱۹۰ نیروی جدید در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۵ پایگاه عملیاتی شامل ۹۹ پایگاه شهری، ۶۶ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۳ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.