شناسهٔ خبر: 71149076 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

مسعود وادی‌پور خبر داد:

مرحله ستادی جشنواره قرآنی وزارت بهداشت برگزار می‌شود

مسئول دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت از برگزاری مرحله ستادی بیست و هشتمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این مرحله از جشنواره با حضور کارکنان پنج دستگاه وابسته به وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

مرحله ستادی جشنواره قرآنی وزارت بهداشت برگزار می‌شود

مسعود وادی‌پور، مسئول دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به برگزاری مرحله دانشگاهی بیست و هشتمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، گفت: جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تا قبل از جشنواره ملی سه مرحله دارد که شامل مرحله دانشگاهی، مقدماتی کشوری و نهایی کشوری می‌شود.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است مرحله دانشگاهی را در ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار کنند؛ لذا ۶۸ دانشگاه علوم پزشکی کشور در این ایام رقابت قرآنی خود را اجرا خواهند کرد. با توجه به اینکه وزارت بهداشت یک سری سازمان‌های وابسته نیز دارد، ما این دستگاه‌ها را به مثابه یک دانشگاه تعریف کرده‌ایم که باید مرحله دانشگاهی جشنواره خود را برگزار کنند. این بخش از جشنواره با عنوان مرحله ستادی تعریف شده و در آن کارکنان و اساتید دستگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، رقابت خود را اجرا می‌کنند.

مسئول دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تصریح کرد: این پنج دستگاه شامل ستاد وزارت بهداشت، سازمان بیمه سلامت کشور، سازمان انتقال خون، سازمان اورژانس و مرکز انستیتو پاستور ایران است.

وادی‌پور بیان کرد: تا سه سال قبل هر کدام از این مراکز مرحله دانشگاهی جشنواره را به صورت مجزا برگزار می‌کردند. پس از بررسی‌هایی که به عمل آمد، متوجه شدیم اگر هر دستگاه به صورت مجزا مرحله دانشگاهی را برگزار کند، هم تعداد شرکت‌کننده کم خواهد بود و هم کیفیت لازم را نخواهد داشت، لذا تصمیم گرفتیم این پنج دستگاه مرحله دانشگاهی را به صورت تجمیع‌شده برگزار کنند.

وی اظهار کرد: در اولین سال که این تصمیم اتخاذ شد، یعنی سال ۱۴۰۱، میزبانی به وزارت بهداشت رسید، سال دوم بیمه سلامت و امسال سازمان انتقال خون کشور میزبان این مرحله از مسابقات است.

مسئول دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت بیان کرد: این مرحله از مسابقات در بخش آوایی و در ۲۱ رشته پیش‌بینی شده است که سه رشته آن جنبه گروهی دارد و شامل رشته تعزیه‌خوانی، مدیحه‌سرایی و سرود‌های آئینی و ۱۸ رشته دیگر فردی می‌شود. در بخش فردی رشته‌ها را به دو صورت عمومی و تخصصی تعریف کرده‌ایم. در رشته‌های عمومی، متسابقان در رشته‌هایی همچون صحیح‌خوانی قرآن، فصیح‌خوانی نماز و حفظ سوره فتح که جنبه عمومی دارند، رقابت می‌کنند. در ابعاد تخصصی نیز شرکت‌کنندگان در رشته‌های حفظ، قرائت، اذان، دعاخوانی و ... مسابقات خود را برگزار می‌کنند. این مسابقات به صورت همزمان در سه سالن برگزار می‌شود.

وادی‌پور بیان کرد: این مسابقات روز دوشنبه ۱۵ بهمن‌ماه از ساعت هشت صبح در بخش بانوان آغاز می‌شود و تا پایان این روز ادامه خواهد داشت. مسابقات بخش آقایان نیز روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه هر دستگاه باید برای خود اختتامیه بگیرد و نفرات برتر خود را تجلیل کند، این مسابقات اختتامیه نخواهد داشت و هر دستگاه مراسم اختتامیه و تجلیل از نفرات برتر را تا دهم اسفندماه برگزار خواهد کرد.

انتهای پیام