شناسهٔ خبر: 71146409 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

بیش از ۹۰۰ نفر از متقاضیان مسکن ملی در دهگلان ساماندهی شدند

سرپرست معاونت مسکن اداره کل راه و شهرسازی کردستان گفت: با واگذاری ۲۳۰ قطعه زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در دهگلان، ۹۲۰ خانوار ساماندهی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیر حسین جمشیدی سرپرست معاونت مسکن اداره کل راه و شهرسازی کردستان گفت: سهمیه ابلاغی و تعهد دولت برای تامین مسکن در قالب نهضت ملی در دهگلان ۹۳۱ واحد و آمار ثبت نامی‌های تایید شده بسیار بیشتر از این عدد است.

وی افزود: برهمین اساس در ۲ لکه زمین ۲۷ و ۳۵ هکتاری با مجموعه شهرداری و مالکان در سطح شهر دهگلان توافقاتی انجام و ظرفیتی برای بیش از ۲ هزار واحد تامین شده است.

سرپرست معاونت مسکن وساختمان اداره کل راه وشهرسازی کردستان اضافه کرد: در دهگلان و در فاز اول، با تحویل زمین از اراضی سرمایه ای سازمان ملی زمین و مسکن به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و با ساماندهی ۱۸۱ نفر، حدود ۱۸ درصد برنامه ابلاغی محقق شد.

وی یادآور شد: امروز نیز ۲۳۰ قطعه زمین در قالب گروه‌های چهار نفره به ۹۲۰ نفر واگذارخواهد شد که با این واگذاری حدود ۱۲۰ درصد از برنامه و تعهد دولت در دهگلان محقق می شود.

جمشیدی اظهار کرد: برای سایر متقاضیان نیز برنامه داریم که در اولویت های بعدی ساماندهی کل متقاضیان را به سرانجام برسانیم.

کل سهمیه ابلاغی برای مسکن ملی در استان کردستان ۸۷ هزار و ۲۳۹ واحد است که از این تعداد ۱۶ هزار واحد مسکن روستایی و پنج هزار و ۷۰۰ واحد مسکن استیجاری است، به این معنی که دولت آن را احداث کند و به صورت اجاره از آن بهره‌برداری شود.