شناسهٔ خبر: 71146149 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۳۳۳ میلیارد ریال طرح عمرانی در تایباد خراسان رضوی به ثمر نشست

تایباد- ایرنا- فرماندار تایباد گفت: همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر، ۲۵ طرح عمرانی و خدماتی در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با اعتبار ۳۳۳ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مهدی شیردل روز یکشنبه در آیین افتتاح این طرح ها در جمع مردم روستای سرداب از توابع بخش مرکزی شهرستان تایباد افزود: افتتاح ساختمان سه کلاسه آموزشی، توسعه و بهسازی اتاق عمل بیمارستان شهر تایباد، آغاز به کار نانوایی، جدول گذاری، زیرسازی و آسفالت معابر از جمله طرح هایی است که به بهره برداری می شود.

وی بیان کرد: افتتاح ساختمان دهیاری روستای کشکک، واگذاری سه واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در روستاهای قومی، فیض آباد و سرداب، بهره برداری همزمان از ۱۴ طرح مخابرات و خرید دو دستگاه ماشین آلات سنگین شهرداری کاریز از طرح های افتتاح شده امروز است.

فرماندار تایباد گفت: با انجام عملیات ۶ هزار متر مربع آسفالت روستای کشکک در بخش مرکزی این شهرستان، ۱۰۰ درصد معابر اصلی این روستای مرزی آسفالت و ۱۶۰ خانوار ساکن روستا از نعمت راه روستایی مناسب برخوردار شدند.

وی به خدمات عادلانه دولت در نقاط مرزی و محروم کشور اشاره کرد و افزود: خدمات دولت در همه حوزه ها به ویژه در مناطق محروم نمایان است و این یکی از برکات و دستاوردهای پیروزی انقلاب است که با گذشت ۴۶ سال از آن این خدمت رسانی همچنان ادامه دارد.

۳۳۳ میلیارد ریال طرح عمرانی در تایباد خراسان رضوی به ثمر نشست

۳۳۳ میلیارد ریال طرح عمرانی در تایباد خراسان رضوی به ثمر نشست

شیردل اضافه کرد: نقش مردم در کنار دولت در همه عرصه ها مثال زدنی است و به پاس قدردانی باید همه مدیران و مسوولان با هم افزایی و تلاش به دنبال رفع مشکلات آنها باشند که این خود رضایتمندی اجتماعی را به دنبال دارد.

فرماندار تایباد گفت: ۹۹ پروژه عمرانی، خدماتی و اشتغالزایی در دهه مبارک فجر امسال در شهرستان مرزی تایباد به ثمر خواهد نشست که برای این تعداد طرح افزون بر سه هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.

شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.