شناسهٔ خبر: 71145793 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شهردار اصفهان:

«چراغ تئاتر» نصف جهان را دوباره روشن می‌کنیم

اصفها- ایرنا- شهردار اصفهان گفت: حمایت از هنرهای نمایشی در این دیار ضروریست و شهرداری عزم خود را جزم کرده است تا «چراغ تئاتر» نصف جهان را دوباره روشن کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علی قاسم‌زاده در یکصد و شصت‌ و چهارمین جلسه شورای اسلامی اصفهان با اشاره به برگزاری موفقیت‌آمیز کنسرت نمایش «رفیق‌ بازی» که نخستین بار در این شهر برگزار شد، افزود: این رویداد هنری توانسته است استانداردهای جدیدی برای برگزاری کنسرت نمایش‌ها در اصفهان تعیین کند.

وی اضافه کرد: این نمایش توانست از نظر موضوع، فرم و اجرا، سطح هنر نمایشی در اصفهان را ارتقاء دهد و شهرداری بدنبال تحقق آرزوی دیرینه هنرمندان این دیار است تا تالار نمایش چندسویه در این شهر ایجاد شود و با برگزاری دیگر رویدادها، فرصت‌های بیشتری برای بروز هنرهای نمایشی فراهم سازد.

شهردار اصفهان همچنین به مشکلات موجود در حمایت از تئاتر کمدی اشاره کرد و افزود: به هنرمندان گفته‌ایم که تهیه سالن و امکانات از ما و اجرا از شما اما هنرمندان شهر تاکنون اقدامی در این زمینه نکرده‌اند و شهرداری مصمم است تا چراغ تئاتر اصفهان را دوباره روشن کند.

«چراغ تئاتر» نصف جهان را دوباره روشن می‌کنیم

ضرورت نهادینه شدن رویدادهای هنری در اصفهان

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در نطق پیش از دستور یکصدو شصت و چهارمین جلسه علنی شورا گفت: نهادینه شدن رویدادهای هنری در اصفهان ضروریست.

محمد نورصالحی در جمع هنرمندان اصفهانی کنسرت - نمایش «رفیق بازی» گفت: آنچه ما در این رویداد مشاهده کردیم، یک کار هنری فاخر بود که زندگی سردار شهید حاج احمد کاظمی نیز در آن به نمایش درآمده است.

وی افزود: باید از زیرساخت‌های ایجاد شده در این رویداد در مناسبت‌های ملی و دیگر برنامه‌ها استفاده بیشتری شود.

تلفیق نشاط، هنر و تبیین، تنها راه مقابله با جنگ شناختی
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت تلفیق نشاط، هنر و تبیین بعنوان راهی برای مقابله با جنگ شناختی، نمایش «رفیق بازی» را نمونه‌ای از این ترکیب موفق دانست که در راستای تقویت همبستگی اجتماعی و مقابله با تحریف ذهنی مردم برگزار شد.

علی صالحی افزود: تنها سکویی که می‌تواند با جنگ شناختی مقابله و در برابر ناامیدی و تحریف اذهان مردم سد دفاعی ایجاد کند، تلفیق نشاط، هنر و تبیین است که این رویداد تمام این شاخصه‌ها را داراست.

وی تصریح کرد: در شرایطی که دشمنان می‌کوشند گروه‌های مختلف مردم را در مقابل هم قرار دهند این نمایش، نمونه‌ای عالی از اتحاد و همبستگی مردم محسوب می شود.

صالحی اظهار داشت: اصفهان شهری پر از قصه‌، هنر و اسطوره‌هاست و امیدواریم این حرکت هنری، آغازگر دوره‌ای جدید در عرصه تئاتر و هنر نصف جهان باشد.

وی گفت: ما باید هنر را در شهر هنرمندان همگانی کنیم و از این ابزار برای ایجاد محتوا استفاده کنیم.

به گزارش ایرنا، کنسرت نمایش «رفیق بازی» به خوانندگی محمد معتمدی و آهنگسازی امیرحسین سمیعی، شامگاه پنجشنبه ۱۱ بهمن در سالن نمایش چند سویه «نقش جهان» اصفهان برگزار شد.

این اثر هنری که در پنج بخش به روی صحنه رفت، زندگینامه سردار شهید حاج احمد کاظمی را به تصویر کشیدو توانست با ترکیب موسیقی، نمایش و روایتگری، داستان شجاعت و زندگی پرفراز و نشیب این شخصیت ملی را به شکلی جذاب و تاثیرگذار در برابر چشم تماشاگران به نمایش بگذارد.

در جلسه امروز شورای اسلامی شهر اصفهان از تیم برگزارکننده این کنسرت - نمایش تجلیل شد.

هنر نمایش در اصفهان سابقه چندصدساله دارد و نمایش‌های کُمدی این خطه در چهارباغ و اجراهای مشهور در تماشاخانه‌های سپاهان در تاریخ تئاتر طنز این دیار و کشور ماندگار است.

در گذشته، تئاتر اصفهان بخصوص تئاتر کمدی این خطه در داخل و حتی خارج از کشور علاقه‌مندان خاص خود را داشت به گونه‌ای که در دهه‌های گذشته برخی از گردشگران داخلی و حتی خارجی غیر از دیدن آثار تاریخی و فرهنگی، تماشای تئاتر کمدی این شهر را در برنامه های سفر خود قرار می‌دادند.
در سال‌های قبل از انقلاب، مکتب نمایش‌های کمدی اصفهان با نام مرحوم «ارحام صدر» گره خورده بود که بعد از انقلاب نیز همچنان ادامه داشت.