شناسهٔ خبر: 71145121 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون اقتصادی استاندار کردستان:

تعیین قیمت سیب‌زمینی در کردستان با کمیته قیمت‌گذاری خواهد بود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان از تشکیل کمیته قیمت‌گذاری سیب‌زمینی در استان خبر داد و گفت: این کمیته امروز در استان کردستان تشکیل می‌شود و با بررسی کارشناسی دستگاه‌های عضو، روزانه قیمت سیب زمینی را در استان تعیین و ابلاغ می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ارسلان ازهاری امروز _یکشنبه چهاردهم بهمن_ در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کردستان اظهار کرد: طرح اصلاح الگوی کشت را در کشور داریم که اگر عملیاتی شود هر سال با مسائل و مشکلاتی همچون کمبود سیب زمینی، پیاز و غیره دیگر روبرو نخواهیم بود.

وی افزود: در مورد سیب زمینی با یک بحث چندوجهی روبرو هستیم که اگر قرار است برای آن تصمیم‌گیری شود باید به همه جوانب امر توجه کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد: عرضه سیب زمینی با قیمت ۶۰ هزار تومان به هیچ عنوان قابل توجیه نیست و باید این نرخ کاهش یابد.

ازهاری ادامه داد: باید با انبارداران، ذخیره‌ساران و کشاورزان به تعامل و همراهی لازم برسیم، تا برای سال‌های آینده با مشکل روبرو نشویم.

وی اضافه کرد: سعی ما بر تعامل و همفکری و همکاری است، اما با کسانی که همکاری نکرده و با قیمت‌های بالا بر مردم فشار بیاورند، برخورد قانونی خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان از تشکیل کمیته قیمت گذاری سیب زمینی در استان خبر داد و گفت: این کمیته امروز در استان تشکیل می‌شود و با بررسی کارشناسی دستگاه‌های عضو، روزانه قیمت سیب زمینی را در استان تعیین و ابلاغ می‌کند.

ازهاری از ادارات صمت، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، تعاون روستایی و تعزیرات حکومتی خواست که روزانه با گشت‌های بازرسی بر قیمت سیب زمینی در استان نظارت داشته باشند.