به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر ۲ واحد تولیدی صنعتی با حضور معاون استاندار چهارمحال و بختیاری در شهرستانهای بروجن و شهرکرد به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری روز شنبه در آیین بهرهبرداری از چهارمین واحد تولید کننده محصولات قند و قند حبه در شهر نقنه شهرستان بروجن گفت: با بهرهبرداری از این واحد تولیدی ۶ هزار تن در سال به کل ظرفیت تولید قند استان اضافه میشود.
فضلالله رحمتی افزود: برای راهاندازی این واحد تولیدی در شهر نقنه بروجن که زمینه اشتغال ۳۳ نفر را فراهم میکند ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی اظهار داشت: فناوری(تکنولوژی) تولیدی این واحد تولیدی استفاده از شکر خام در زمینه تغلیض و بعد از آن تبلور و تولید قند به حالت تختهای، کلهای و قند حبهای است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری همچنین در خصوص واحد تولیدی میعان گاز واقع در شهرک صنعتی شهرکرد گفت: این واحد تولیدی با ظرفیت ۷۵۰ تن اکسیژن طبی و ۷۵۰ تن اکسیژن صنعتی با سرمایهگذاری حدود ۵۰۰ میلیارد ریال و ایجاد ۱۲ فرصت شغلی فعال شده است.
وی با اشاره به استقرار ۲ خط تولید اکسیژن و نیتروژن برای کاربریهای غذایی، دارویی و صنعتی در شهرک صنعتی شهرکرد ادامه داد: فناوری(تکنولوژی) این واحد تولیدی وارداتی مربوط به سال ۲۰۰۰ و ۲۰۱۸ روسیه است.
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختاری نیز در آیین بهرهبرداری از این واحدهای تولیدی گفت: برخورداری و استفاده این استان از مواهب و تسهیلات موجود در کشور از مهمترین رویکردهای این استان است.
ملک محمد قربانپور با تاکید بر اینکه انسان محور همه پیشرفتها و توسعه در کشورها به شمار میرود افزود: انسان توسعه یافته، بالنده و دانشگرا میتواند توسعه را هدایت کند.
وی با تاکید براینکه انسان وقتی رشد میکند که در یک ساختار و فرایندی قرار بگیرد که اطراف آن انسانهای توسعه یافته باشند اظهار داشت: انسانهای توسعه یافته با وجود داشتن دیدگاههای مختلف میتوانند در کنار یکدیگر گفت وگو کنند و نتیجه این گفتوگوها در سطح استان و کلان دستیابی به سند توسعه و برنامه آمایش شهرستانها، بخشها، دهستانها و شهرها باشد.
قربانپور یادآور شد: هر چند ممکن است در مسیر اجرای این سند آمایش اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد اما وقتی به جمع بندی که مورد تایید رهبر معظم انقلاب و مسوولان نظام دست یافتیم همه باید دست به دست هم بدهیم تا این سند اجرایی شود.
وی تاکید کرد: اگر هزاران برنامه چشمانداز، فعالیت و پروژه تعریف شود اما وفاق لازم برای اجرای آن وجود نداشته باشد این سند در حد یک برنامه باقی میماند به همین دلیل همه مسوولان در راستای وفاق و راهبرد مشخص توسعه در استان برنامهها دنبال شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری در خصوص واحد تولید قند حبه در شهر نقنه گفت: بازاریابی، شناخت بازار و بازارسازی مناسب و ویژه باید برای این واحد تولیدی ایجاد شود.
وی با تاکید بر ضرورت برنامهریزی لازم برای توسعه این واحدهای تولیدی افزود: برای استفاده بهتر از این امکانات بهتر است واحد تحقیق و توسعه در این واحدها فعال شود تا به این صورت محصولات با ساختار دانشی جدید و با ساختار رقابتی تولید شود.
بیشتر بخوانید؛
قربانپور تاکید کرد: با ایجاد واحد تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی است که امکان استفاده از شرایط و تسهیلات حوزه علم و فناوری فراهم میشود.