شناسهٔ خبر: 71140595 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

فرمانده ارشده نظامی ارتش در استان مرکزی

روز پاسدار یادآور فداکاری‌های پاسداران سرافراز است

فرمانده ارشده نظامی ارتش در استان مرکزی طی پیامی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام الله دهه فجر آورده است: تأمین آسایش و امنیت پایدار در عرصه‌های گوناگون که امروز نصیب جامعه و ملت سرافراز ایران شده، مرهون حماسه‌آفرینی‌ها و فداکاری‌های پاسداران سرافراز و ایثارگری جانبازان عزیز،ارتشیان غیور و نیروی انتظامی مقتدر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ امیر عباس کاظمیان فرمانده ارشده نظامی ارتش در استان مرکزی در پیامی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه وایام الله دهه فجر، روز پاسدار را به مردم شریف استان مرکزی به‌ویژه سبزپوشان و افتخارآفرینان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان مرکزی تبریک گفت.

وی در این پیام آورده است: سوم شعبان المعظم سالروز میلاد مسعود سرور آزادگان جهان حضرت امام حسین (ع) و چهارم شعبان ولادت باسعادت بزرگ جانباز تاریخ حضرت ابوالفضل العباس (ع) است که حضرت امام خمینی (ره) به میمنت و پاسداشت این ایام معظم، از آن‌ها به‌عنوان روز پاسدار و روز جانباز یاد کرده‌اند.

امیر کاظمیان در ادامه این پیام افزوده است: آسایش و آرامش امروز خود را مدیون جان‌فشانی بزرگ‌مردانی می‌دانیم که هشت سال دفاع مقدس، با اخلاص و ایمان به خداوند متعال، غیورانه دوشادوش ارتش جمهوری اسلامی ایران از کیان ایران اسلامی دفاع کردند و آزادگی را برای ملت ایران به ارمغان آوردند.

فرمانده ارشده نظامی ارتش در استان مرکزی در ادامه پیام تصریح کرده است: بی‌تردید پاسداران انقلاب اسلامی سندی زنده از ترجمان ایثارگری و فداکاری در راه حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) شهیدان زنده‌ای هستند که در دفاع از اهداف نظام اسلامی جان‌فشانی می‌کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرده است: تأمین آسایش و امنیت پایدار در عرصه‌های گوناگون که امروز نصیب جامعه و ملت سرافراز ایران شده، مرهون حماسه‌آفرینی‌ها و فداکاری‌های پاسداران سرافراز و ایثارگری جانبازان عزیز،ارتشیان غیور و نیروی انتظامی مقتدر است که بستر و زمینه مناسب و لازم را برای خدمت‌گذاری دولتمردان و پیشبرد اهداف و آرمان‌های بلند نظام فراهم می‌نمایند.

انتهای پیام/