شناسهٔ خبر: 71139215 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

نویسنده کهگیلویه و بویراحمدی در ششمین جشنواره ملی ققنوس تقدیر شد

کهگیلویه و بویراحمد- سید حسین یادگارنژاد، نویسنده کتاب «گروه ضربت عشایر» در بخش مستندنگاری و تاریخ شفاهی ششمین جشنواره ملی هنری دانشجویی ققنوس مورد تقدیر قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در یاسوج، آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی ققنوس برگزار شد و در این رویداد، سید حسین یادگارنژاد از دانشگاه پیام نور شیراز به‌دلیل نگارش کتاب «گروه ضربت عشایر» تقدیر شد.

این اثر، روایتگر خاطرات یکی از رزمندگان دفاع مقدس درباره آغاز جنگ تحمیلی و اعزام داوطلبانه مردم بویراحمد و ممسنی به مناطق عملیاتی بازی‌دراز است.

در این بخش، سید حسین حسینی از دانشگاه تهران به‌عنوان نفر اول، سید محمدمهدی دزفولی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به‌عنوان نفر دوم، و حنانه بیگدلی از دانشگاه فرهنگیان قزوین به‌عنوان نفر سوم معرفی شدند.

جشنواره ملی ققنوس که به همت سازمان بسیج دانشجویی برگزار می‌شود، یکی از رویدادهای مهم فرهنگی و هنری کشور است که امسال نیز میزبان آثار دانشجویان در رشته‌های مختلف هنری و ادبی بود.

سید حسین یادگارنژاد پیش‌تر نیز موفق به کسب مقام‌های متعددی از جمله مقام دوم و سوم کشوری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های پیام نور و جشنواره داستان کوتاه معلم شده و با آثار خود در حوزه دفاع مقدس و ادبیات داستانی، مورد تقدیر قرار گرفته است.

لازم به ذکر است؛ این نویسنده کهگیلویه و بویراحمدی تاکنون ۱۳ عنوان کتاب در حوزه تاریخ شفاهی و ۱۰ عنوان کتاب اسنادی دفاع مقدس منتشر کرده و از جمله آثار دیگر او می‌توان به کتاب «بعد از زیارت» و چندین مقاله و پژوهش در حوزه دفاع مقدس اشاره کرد.