شناسهٔ خبر: 71139017 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

شب چرز رسم دیرینه شب نشینی در آسارا

در زمستان که هوا سرد می شود،شب ها هر ۴ یا ۵ خانواده به منزل یکی از اهالی روستا یا اقوام می رفتند و در کنار هم دور کرسی جمع می شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ شب چره یا شب چرز که به عنوان تنقلات در شب نشینی میل می کنند عبارتند از سنجد، کشمش، گردو، برگه زرد آلو، برگه سیب،ترشی زالزالک،سمنو،گندم برشته،توت خشک،و در مواردی چغندر پخته(لبو) و کدو حلوایی پخته و انگور آویزان شده  که با توجه به وضع خانواده تدارک دیده می شد.

<div id="video-display-embed-code_11986195"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4445403/11986195?width=600&height=350"></script></div>