شناسهٔ خبر: 71131697 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

در دومین روز از دهه فجر انجام گرفت:

بازدید سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از خانه تلاش بهزیستی

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، همزمان با دهه فجر سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری به همراه رئیس اداره فوریت‌ اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی اعتیاد و مسئول امور بانوان بهزیستی خراسان رضوی از خانه تلاش مرکز اقامتی و توانمندسازی زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی در شهرستان مشهد بازدید کرد و ضمن ارزیابی وضعیت از نزدیک در جریان نحوه ساماندهی و توانمندسازی مددجویان قرار گرفت و از نزدیک و در فضای صمیمی با کارکنان و مددجویان مقیم این مرکز به گفت‌وگو نشست.

صاحب‌خبر -

رئیس اداره فوریت‌ اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی خراسان رضوی در این بازدید، گفت: حمایت وبازپروری دختران وزنان آسیب دیده اجتماعی به منظور اصلاح، بازتوانی و بازگشت به زندگی سالم اجتماعی در سطوح فرد، خانواده و جامعه در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی به صورت شبانه روزی در خانه تلاش بهزیستی انجام می‌گیرد.

محمد غفاری زاده افزود: جامعه هدف خانه تلاش شامل زنان و دختران آسیب دیده ی اجتماعی با حداقل سن15 سال وحداکثر سن 65 سال می‌شود که دارای عقب ماندگی ذهنی، بیماری روانی مزمن و اعتیاد نبوده و سابقه ی کیفری موثرنباشند .

وی تاکید کرد: کلیه خدمات تخصصی در این مراکز با حفظ کرامت انسانی بانوان به آنها ارائه می‌گردد. فرآیند توانمندسازی این بانوان شامل اقداماتی در جهت ارتقاء توانایی ها و مهارت های فردی روانی اجتماعی، احساس موثر بودن در سرنوشت خود، کسب توانایی و مهارت در انتخاب های زندگی، پذیرش مسئولیت نتیجۀ انتخاب های خود و... می‌باشد تا فرد بتواند ارتباط موثر با خانواده خود را ارتقاء دهد وتوانایی برخورداری از یک زندگی بهنجار و متعارف به صورت مستقل یا در کنار خانواده برای او مهیا گردد.

رئیس اداره فوریت‌ اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: پس از گذراندن برنامه توانمندسازی و درصورت ایجاد توانایی برخورداری از یک زندگی بهنجار و متعارف به صورت مستقل یا در کنار خانواده براساس تصمیم تیم تخصصی، مددجو از مرکز ترخیص می‌گردد.پس از ترخیص این بانوان، ارتباط آنها با مراکز قطع نمی‌شود و مراقبت های بعد از ترخیص انجام می گیرد. این مراقبت‌ها پس از توانمند سازی با توجه به شرایط جدید و نیاز خدمت گیرنده از نظر فردی خانوادگی واجتماعی و با مشارکت خدمت گیرنده ارائه میگردد و می تواند شامل طیف مختلفی از خدمات تخصصی و حمایتی باشد.