شناسهٔ خبر: 71130840 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون عمرانی استاندار قزوین خبر داد

بهره‌برداری از ۱۰ هزار مسکن ملی در قزوین تا پایان سال ۱۴۰۴

معاون عمرانی استاندار قزوین از برطرف شدن مشکلات ساخت ۱۵ هزار واحد مسکن ملی و مهر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تا پایان سال آینده، ۱۰ هزار واحد مسکن ملی در استان قزوین به بهره‌برداری خواهد رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، جواد حق‌لطفی عصر امروز _شنبه سیزدهم بهمن_ در نشست خبری با اهالی رسانه استان قزوین اظهار کرد: ۸۵۶ طرح عمرانی در شهرها و روستاهای استان به ارزش ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در دهه مبارک فجر مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی افزود: طرح‌های عمرانی مورد بهره‌برداری در دهه مبارک فجر امسال شامل ۶۱۳ پروژه روستایی، ۲۰۸ طرح در حوزه عمرانی و زیربنایی و ۳۵ طرح شهری است که در ایام‌الله دهه فجر به مرور افتتاح خواهند شد.

معاون استاندار قزوین همچنین از برطرف شدن مشکلات ساخت ۱۵ هزار واحد مسکن ملی و مهر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تا پایان سال آینده ۱۰ هزار واحد مسکن ملی در استان قزوین به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی ادامه داد: مشکل اصلی ما در بخش تعاونی بوده که مهم‌ترین آن نیز تعاونی فرهنگیان قزوین است که البته نشست‌هایی را برای رفع مشکلات تعاونی‌های مسکن برگزار کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه ایجاد رخوت بر کار شهرداری اصلاً قابل قبول نیست، تصریح کرد: برای اینکه پروژه‌ها سرعت بگیرند، به شهرداران تاکید کرده‌ایم تا کدهای درآمدی خود را اعلام کنند تا میزان اعتبارات عمرانی شهرداری‌ها افزایش یابد و یک لایه نظارتی بر هزینه کرد ارزش افزوده ایجاد خواهیم کرد.

معاون عمرانی استاندار قزوین اختلاف عددی در حوزه ارزش افزوده شهرها را به دلیل نفوذ جمعیت دانست و افزود: ۶۰ تا ۷۰ درصد طرح‌های عمرانی ما نباید شهرهای ما را تنبل کند و شهرداری‌ها باید به دنبال ایجاد ردیف‌های درآمدی تازه باشند.

افتتاح ۵۰ طرح صنعتی در دهه فجر

علی رحمانی، سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری قزوین نیز در این نشست اظهار کرد: ۵۰ طرح صنعتی داریم که با ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در دهه مبارک فجر افتتاح می‌شود و خوشبختانه در حوزه اقتصادی جذب سرمایه داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: در این راستا ۲۵ طرح در حوزه کشاورزی، ۱۰ طرح در حوزه گردشگری و پنج طرح خدماتی که به واسطه آن بخش قابل توجهی از تولید و اشتغال اقتصادی محقق خواهد شد.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری قزوین همچنین در جواب انتقاد یکی از خبرنگاران درباره سطحی بودن طرح آمایش سرزمین استان قزوین گفت: تدوین برنامه آمایش سرزمین استان قزوین هشت سال طول کشید و این سند ۳۲ جلد است و تقریباً کامل‌ترین برنامه آمایش کشور متعلق به استان قزوین است.