به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام مصطفی حسینی روز شنبه در مراسم تقدیر از زحمات مادریاران و مددکاران شیرخوارگاه ثمین تاب بهزیستی زنجان افزود: تمام فعالیتها و خدماتی که مادریاران با جان و دل ارائه می دهند را با هیچ پاداش مادی نمی شود جبران کرد و قطعا اجر اخروی در پی دارد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان نیز ادامه داد: مادریاران مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بدسرپرست بهزیستی در این خدمت صادقانه مستقیم با خدا کار می کنند و مامن کودکان هستند.
روح اله خدابنده لو افزود: وقتی کودکی پذیرش می شود، مادریاران بدون توجه به مذهب، ملیت، خانواده و غیره یک کودک، مادرانه به او رسیدگی و تلاش می کنند محیط جدید برای کودکان آرام بخش و پرمهر باشد.
وی علاقه و الفت شکل گرفته بین کودکان مراکز و مادریاران را مایه مباهات عنوان کرد و گفت: مهارت و محبت درونی و برقراری رابطه عمیق عاطفی مادریاران التیام بخش زخم های عاطفی کودکان است و آنها را برای پذیرش خانواده جدید و زندگی نو توام با سلامت روان آماده می کند.
خدابنده لو با بیان اینکه نوع کار مادریاران و مربیان مراکز نگهداری از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست که فرزندان عزیز خانواده بهزیستی هستند متفاوت از کار سایرین است، افزود: فداکاری های بانوان شاغلی که در مجموعه بهزیستی نقش مادر را ایفا می کنند و از هیچ کوششی برای فرزندان تحت سرپرستی دریغ نمی کنند بسیار ارزشمند است و روحیه کارکنان این مراکز بسیار متفاوت و معنوی است.
مدیرکل بهزیستی زنجان یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۶ کودک به عنوان فرزند خوانده به خانواده های متقاضی واجد شرایط واگذار شده اند و ۴۱ فرزند در پنج مرکز شبانه روزی نگهداری می شوند و هفت مادریار و هفت مربی با هدف تامین امنیت کودک در شیرخوارگاه ثمین تاب فعالیت می کنند.