شناسهٔ خبر: 71129895 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد

۴۷ پروژه در دست ساخت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از وجود ۴۷ پروژه در دست ساخت در این دانشگاه خبر داد.

صاحب‌خبر -

علی رعنایی در نشستی خبری که امروز (شنبه، ۱۳ بهمن ماه) برگزار شد، اظهار کرد: ۱۲ پروژه از این تعداد مربوط به حوزه درمان، چهار پروژه مربوط به حوزه آموزش، ۱۲ پروژه متعلق به حوزه آموزش و فرهنگی و ۱۹ پروژه نیز مربوط به حوزه بهداشت است. تاکنون برای اجرای این پروژه‌ها ۷۱۳ میلیارد تومان هزینه شده و بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن‌ها نیاز است.

وی ادامه داد: در سفر دولت پزشکیان به خراسان شمالی، چهار پروژه مصوب شد که برای اجرای آن‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

او بیان کرد: تکمیل بیمارستان پورسینای آشخانه، تکمیل بیمارستان راز و جرگلان، توسعه فضای آموزشی و تکمیل مراکز بهداشتی پروژه‌هایی بودند که در این سفر مصوب شدند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره بیمارستان پورسینای آشخانه، گفت: فاز یک این پروژه که ارتقای تخت بیمارستانی از ۳۲ تخت به ۶۴ تخت است، ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون برای اجرای آن ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. فاز دوم این پروژه، ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
انتهای پیام