شناسهٔ خبر: 71129034 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

راه اندازی ۳۰۲ خانه هلال در استان اردبیل

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: تاکنون ۳۰۲ خانه هلال در مناطق مختلف این استان راه‌اندازی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حمید قویدل افزود: خانه‌های هلال در مناطق کم برخوردار و روستا‌های دارای دهیار و با هدف آموزش روستاییان برای داشتن سرعت عمل در حوادث احتمالی و طبیعی توسط نیرو‌های آموزش دیده راه‌اندازی شده است.
وی با بیان اینکه با ایجاد خانه‌های هلال در روستاها، مناطق کم برخوردار، ادارات و مساجد می‌توان امدادرسانی در زمان حادثه را سرعت بخشید، اضافه کرد: تمامی خدمات ارائه شده به مردم توسط جمعیت هلال احمر عام المنفعه و داوطلبانه است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل ادامه داد: در این خانه‌ها همه نوع آموزش ارائه می‌شود تا مردم منطقه آمادگی لازم را برای مشارکت در حوادث احتمالی داشته باشند و در مواقع لزوم به خود امدادی و دگر امدادی بپردازند.
قویدل گفت: خانه‌های هلال به نوعی رابط بین جمعیت هلال احمر و مردم منطقه به شمار می‌رود که در مواقع لزوم می‌تواند بازوان اجرایی جمعیت هلال احمر باشد.
وی همچنین از افتتاح و بهره برداری هفت خانه هلال دیگر در استان همزمان با دهه مبارک فجر خبر داد و اضافه کرد: تامین تجهیزات مورد نیاز خانه‌های هلال یکی از اولویت‌هاست و در همین راستا، همزمان با دهه مبارک فجر در بین ۴۲ خانه هلال در نقاط مختلف استان، تجهیزات و کیف کمک‌های اولیه توزیع می‌شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدای امدادگر، اجرای طرح نیابت و دیدار با سالمندان و بیماران، فراخوان اعضا جهت اهدای خون و عضویت، برگزاری دوره‌های آموزشی در شعب و خانه‌های هلال روستایی در قالب کمپین آموزشی، برپایی نمایشگاه تجهیزات امدادی و توزیع بروشور‌های آموزشی در مدارس و سطح شهر، اجرای المپیاد آماده در مدارس شهرستان‌ها، برگزاری مسابقات ورزشی بین اعضا و کارکنان و برگزاری دوره تربیت مربی پایه استانی از جمله این برنامه‌ها است.
قویدل برپایی کارگاه حجاب و عفاف، ارائه تخفیف در هزینه خدمات مراجعان به مراکز توانبخشی، برگزاری مسابقات ورزشی و جشنواره‌های فرهنگی، برپایی نمایشگاه عکس، مسابقه کتابخوانی، اجرای آموزش نما درس، اجرای ۲ پروژه داوطلبی (کمک جهیزیه) و برگزاری مسابقات قرآن، احکام و معارف ویژه داوطلبان و کارکنان را از دیگر برنامه‌های جمعیت هلال احمر این استان عنوان کرد.
وی اظهار کرد: برپایی مانور منطقه‌ای بهداشت و درمان اضطراری با مشارکت استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و زنجان و اردبیل در ۱۶ روستای شهرستان نیر، افتتاح طرح توسعه فاز ۲ داروخانه هلال احمر اردبیل و برپایی ایستگاه سلامت و آموزش چهره به چهره امداد و کمک‌های اولیه به آحاد مردم از دیگر برنامه‌های این جمعیت در دهه مبارک فجر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به اینکه نیرو‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در تمام ساعات شبانه‌روز آماده ارائه خدمت به هموطنان هستند، بیان کرد: مردم در صورت بروز حادثه با شماره اضطراری ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند.