شناسهٔ خبر: 71128512 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح کرد:

«ایران کریدور»، فرصتی برای شناساندن ظرفیت‌های ارتباطی ایران در منطقه

مدیرعامل شرکت ارتباطات، زیرساخت رویداد «ایران‌کریدور» را فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های ارتباطی ایران به منظور تقویت اکوسیستم دیجیتال منطقه دانست و تاکید کرد که ایران سال‌های بسیاری در مسیر جاده ابریشم بوده و می‌خواهیم با برگزاری این رویداد اعلام کنیم که از ظرفیت کشورمان برای اتصال اکوسیستم دیجیتال استفاده شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، بهزاد اکبری امروز (شنبه 13 بهمن ماه)، در نشست خبری اظهار کرد: ما برگزاری یک رویدادی را تحت عنوان «ایران کریدور» برای ۱۵ بهمن‌ماه سال جاری در دبی برنامه ریزی کرده ایم و علت اینکه برگزاری این رویداد در دبی این است که این رویداد یک روز قبل از اجلاس capacity برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه بنا داریم «ایران‌کریدور» هرساله برگزار شود، افزود: این رویداد اولین باری است که اجرا می‌شود و شرکت ارتباطات زیرساخت برگزارکننده آن است.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه حدود ۱۴۰ شرکت در «ایران کریدور» ثبت نام کرده اند گفت: یکی از مهمترین اهداف شرکت ارتباطات زیرساخت برای برگزاری این رویداد، استفاده از پتانسیل‌های منطقه‌ای کشورمان و جایگزینی برای عبور مسیرهای ارتباطی مطمئن، در شرق، غرب، شمال و جنوب جهان است.

اکبری معرفی ظرفیت‌های ایران برای تقویت اکوسیستم دیجیتال منطقه را ضروری برشمرد و ادامه داد: ما ۱۵ کشور همسایه داریم که می‌توانیم از این پتانسیل برای اتصال آنها به یکدیگر، ترانزیت ترافیک داده در منطقه و حتی بین آسیا و اروپا استفاده کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چند کشور در «ایران کریدور» حضور دارند، گفت: تقریبا همه کشورهایی که در منطقه همسایه ما هستند، اپراتورهای کشورهای منطقه که با ما کار می‌کنند؛ در این رویداد حضور دارند.

معاون وزیر ارتباطات تقویت بین منطقه‌ای دولت‌ها و کشورها را مثبت ارزیابی کرد و افزود: دنیا با سرعت بسیار زیادی در حال حرکت به سمت تحول دیجیتال و عصر هوش مصنوعی است و باید از پتانسیل‌های خاص هر کدام از کشورها برای تقویت اکوسیستم دیجیتال منطقه ای استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید براینکه ایران کشوری است که محل اتصال سه منطقه در جهان محسوب می‌شود، ادامه داد: شبکه فیبر نوری شرکت ارتباطات زیرساخت، ظرفیت ویژه‌ای برای اتصال همه کشورهای منطقه است.

اکبری ویژگی‌های جغرافیایی و نقش کلیدی ایران در حوزه تجارت منطقه و جهان را مهم ارزیابی کرد و گفت: تقویت بین منطقه‌ای دولت‌ها و کشورها می‌تواند ایران را به یکی از قطب‌های مهم ذخیره‌‌سازی داده در منطقه تبدیل کند.

وی درباره مهم‌ترین برنامه‌های زیرساخت برای کاهش قطعی فیبرهای دریایی و ارائه خدمت به کشورهای همسایه نیز گفت: یکی از حوزه‌های مد نظر، تقویت تیم‌های دریایی منطقه است؛ از جمله فیبرهای دریایی منطقه‌ای که به صورت دو جانبه بین کشورها در خلیج فارس کشیده می‌شوند و همچنین فیبرهایی که به صورت کنسرسیوم در سراسر خلیج فارس اجرا می‌شود.

انتهای پیام