شناسهٔ خبر: 71128191 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

معاون امور جوانان ورزش و جوانان در جلسه محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی:

طی 6 ماه بدون یک ریال بودجه دولتی 333000 مدرسه خواهیم ساخت

به گزارش مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،

صاحب‌خبر -

به گزارش مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان ورزش و جوانان در جلسه محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی که با حضور رییس جمهور، وزیر آموزش و پرورش، برخی از اعضای هیأت دولت، خیرین مدرسه ساز و مدیران ستادی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با تأکید بر امیدآفرینی و همراهی مردم در این پروژه بزرگ ملی بیان کرد: در ساخت مدرسه می‌توانیم از همراهی مردم در تأمین منابع و حتّی ساخت آن، کمک بسیاری بگیریم. ضرورت دارد برا ی انجام این مهم با تبیین و اقناع افکار عمومی، موجی در میان جوانان ایجاد کنیم تا همه پای کار مدرسه سازی بیایند.

وی در ادامه با اشاره به ایجاد کمپین‌هایی برای همراهی مردم در این نهضت ملی بیان کرد: باید در مناطق محروم و صعب العبور مدارس یک تا 6 کلاسه احداث شود و ما می‌توانیم طی 6 ماه بدون حتی یک ریال بودجه دولتی 333000 مدرسه بسازیم.

رحیمی به مدل و الگوی ساخت مدرسه اشاره کرد و گفت: در این مدل، از الگوهای پیش ساخته استفاده می‌کنیم و مدرسه را به تمام تجهیزات لازم مجهز خواهیم کرد.

وی با تأکید بر این‌که برای اعتلای پرچم ایران در کنار هم هستیم، تصریح کرد: تمام توان‌مان را در همراهی برای اجرای این نهضت ملی به کار خواهیم بست و پای آموزش وپرورش خواهیم ایستاد.

ساخت 600 مدرسه کانکسی در 6 ماه اخیر

سید امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به اینکه حدود 15 سال است که در امر مدرسه‌سازی در کنار آموزش و پرورش هستیم گفت: در این مسیر ساخت خوابگاه های متأهلی نیمه‌کاره دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی را برعهده خواهیم گرفت. همچنین در ساخت مدارس کانکسی در کنار خیرین خواهیم بود.

وی از ساخت 600 مدرسه کانکسی در 6 ماه اخیر خبر داد و گفت: در مسیر مدرسه‌سازی، مدارسی که بیش از60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند را تکمیل و مجهز خواهیم کرد.

مدنی گفت: ما در این بنیاد به دنبال ساخت مدارس بزرگ مقیاس برای آموزش و پرورش هستیم و در این خصوص نشست هایی نیز با سازمان نوسازی مدارس برگزار کرده‌ایم.

تجهیز 900 مدرسه در شهرک های سازمانی

امیر مهدی خواجه‌امیری، معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع نیز در ادامه این جلسه از نوسازی و تجهیز900 مدرسه در جوار پادگان‌ها و شهرک‌های سازمانی خبر داد و گفت: این آمادگی را داریم تا 70 مدرسه خارج از جوار نظامی را هم نوسازی و تجهیز کنیم. همچنین از ظرفیت سربازان متخصص با تحصیلات مرتبط کمک خواهیم گرفت.

خواجه امیری افزود: تاکنون 1200 مدرسه را تجهیز و هوشمند کرده‌ایم. همچنین محتوای کمک آموزشی رایگان در اختیار مدارس قرار خواهیم داد.

وی به مشکلات سرویس بهداشتی مدارس اشاره کرد و گفت: سرویس بهداشتی 3 هزار مدرسه ایراداتی دارد که تعهد می‌کنیم تا طی سه سال آینده همه آن ها را به روز و استاندارد کنیم .

117 مدرسه در 70 شهرستان احداث خواهد شد

محسن مردعلی جانشین مدیرعامل بنیاد علوی نیز با اشاره به این‌که تفاهم نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه جهت ساخت مدرسه منعقد کرده‌ایم، گفت: پیرو این تفاهم‌نامه در دور اول 117 مدرسه در 70 شهرستان احداث خواهد شد و تاکنون 133 مدرسه را مصوب کرده‌ایم که در این میان زمین 100 مدرسه تأمین شده است.

وی ادامه داد: براساس این تفاهم‌نامه50 درصد هزینه هر مدرسه را متقبل خواهیم شد و امیدواریم تا شروع سال تحصیلی آینده به تمامی تعهداتمان عمل کنیم.

وی با اشاره به این‌که در این مسیر500 گروه جهادی پای کار هستند، بیان کرد: برای ساخت هر مدرسه کارگروه توسعه تشکیل داده ایم.