شناسهٔ خبر: 71127386 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

استاندار اردبیل:

برای تکمیل پروژه راه‌آهن اردبیل، به ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است

استاندار اردبیل گفت: برای تکمیل راه‌آهن اردبیل - میانه به ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است و تلاش‌ها برای تأمین منابع مالی و اتمام این پروژه ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امامی یگانه در نشست شورای اداری استان اردبیل با اشاره به پروژه راه‌آهن اردبیل گفت: این پروژه از سال ۸۴ آغاز شده و یکی از مطالبات اصلی مردم استان است.

وی افزود: دولت در دو ماه گذشته جلساتی با مسئولین مربوطه برگزار کرده و تلاش می‌کند تا ۳۰ هزار میلیارد ریال برای تکمیل پروژه تأمین شود.

امامی یگانه اظهار کرد: ۹ هزار میلیارد ریال از بودجه سال جاری پرداخت شده و ۴ هزار میلیارد ریال از طریق فاینانس به بانک ملی اختصاص یافته که ۳ هزار میلیارد ریال آن به پروژه تخصیص یافته است. وی همچنین گفت که وزیر راه و شهرسازی سفری به استان خواهد داشت تا قبل از عید ۳ هزار میلیارد ریال دیگر به پروژه تخصیص یابد.

استاندار اردبیل همچنین به پروژه‌های بزرگراهی اشاره کرد و افزود: برای احداث ۸۵۰ کیلومتر بزرگراه در استان، ۳۶ همت اعتبار نیاز است که تاکنون ۲۷۲ کیلومتر آن ساخته شده و ۲۶۲ کیلومتر دیگر در دست اجراست. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها باید با همکاری مسئولان سریع‌تر به نتیجه برسند.

وی همچنین از شروع عملیات اجرایی پروژه‌های مشگین‌شهر - پارس‌آباد و گرمی - بیله‌سوار خبر داد و گفت: ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به پروژه پارس‌آباد - سربند اختصاص یافته است. امامی یگانه افزود: تلاش‌ها برای تکمیل شبکه بزرگراهی استان ادامه دارد.

در پایان، وی به پروژه‌های نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت که همکاری بانک‌ها برای تسریع در روند این پروژه‌ها ضروری است.