به گزارش ایرنا، حامد قادرزاده روز شنبه در کارگاه دانشافزایی اساتید دانشگاههای استان کردستان در سنندج اظهار کرد: باید با تکیه بر مسائل تخصصی، محدودیتها را به جوانان معرفی و با راهکار درست آنها را هدایت کنیم.
وی افزود: دانشگاهها موثرترین عامل در راهبری جامعه و عامل تولید نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی جامعه هستند.
رئیس دانشگاه کردستان ضمن اشاره به نقش اساتید دانشگاهی در آینده دانشجویان، ادامه داد: همه ما به عنوان هیات علمی الگوی تعدادی از دانشجویان هستیم بنابراین لازم است با گردهمآیی و هم اندیشی، امکان هم افزایی را در جامعه دانشگاهی فراهم کنیم
قادرزاده یادآور شد: رفتار و حتی پوشش اساتید بر دانشجویان و در نهایت خانوادههای آنها و جامعه هم تاثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: در آستانه ۴۶ سالگی انقلاب هستیم و آنچه در طول این مدت پشت سر گذاشتیم پر از فراز و نشیب بوده و به طور قطع در آینده هم وجود خواهد داشت.
رئیس مرکز هماندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی هم گفت: اساتید دانشگاه نقش موثری در اندیشهورزی جامعه دارند و باید برای حفظ و تثبیت آن بکوشند.
مرتضی فاضلی مقدم افزود: بخش عمدهای از تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران مدیون کردستان است و امیدواریم جامعه نخبگانی این استان همچون گذشته در راستای اعتلای ایران گام بردارد.
وی با اشاره به نقش موثر اساتید دانشگاهها در اندیشهورزی جامعه، اضافه کرد: اساتید هم آموزش دهنده و هم پژوهشگر هستند، بنابراین جایگاه مهمی در جامعه دارند.
رئیس مرکز هماندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی بیان کرد: در فرهنگ و تمدن ما دو ویژگی دیگر تصمیم سازی و شاگردپروری را هم میتوان برای اساتید قائل بود که بر این اساس این قشر میتوانند به عنوان اتاق فکر و هیات اندیشهورز حکمرانان قرار گیرند.
فاضلی مقدم شاگرد پروری را به معنای تربیت و پرورش حکمرانان آینده دانست و از اساتید دانشگاه خواست این مهم را به عنوان وظیفهای مهم در نظر داشته باشند.
کارگاه دانشافزایی اساتید دانشگاههای استان کردستان با موضوع نقش، جایگاه و کارکرد اساتید دانشگاه از امروز در دانشگاه کردستان آغاز شد و تا روز سهشنبه ادامه خواهد داشت.