شناسهٔ خبر: 71125922 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در نشست خبری؛

جهانگیر: نقش مردمی می‌تواند کلید حل همه مشکلات در کشور باشد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: نقش مردمی می‌تواند کلید حل همه مشکلات در کشور باشد و ما در جایی که مردم مشارکت داشته‌اند به پیروزی رسیده‌ایم.

صاحب‌خبر -

جهانگیر: نقش مردمی می‌تواند کلید حل همه مشکلات در کشور باشد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با حضور برخی از سازمان‌های مردم نهاد ظهر امروز ١٣ بهمن ماه ١۴٠٣ برگزار شد.

اصغر جهانگیر در ابتدا اعیاد مبارک و ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را خدمت ملت ایران تبریک گفت و اظهارداشت: امام در عصری که عصر ظلم و تاریکی بود، با استفاده از مشارکت ملت و ظرفیت توحیدی انقلاب بزرگی را جهان آفریدند. امروز همچنان شاهد بالندگی این انقلاب اسلامی هستیم. جا دارد به روان پاک شهدا درود بفرستیم. امروز جلسه مشارکت‌های مردمی، خیرین و سازمان‌های مردمی تشکیل شده است. امروز اینجاییم تا به نظرات افرادی که در حوزه مشارکت‌های مردمی فعالیت دارند گوش بسپاریم.

جهانگیر گفت: امروز بحث اساسی مطرح است که یک ملت چگونه می‌تواند آینده مطلوبی را برای خود بسازد. اگر بخواهیم تصویر مطلوبی از کشور خود داشته باشیم باید بپرسیم در حال حاضر کجا هستیم؟ کجا می‌خواهیم باشیم؟ راه رسیدن به وضع مطلوب چگونه خواهد بود؟ باید این نکته را در نظر داشته باشیم که در جایی زندگی می‌کنیم که متغیر‌هایی در آن دخیل‌اند، متغیر‌هایی چون؛ انواع تراکم‌های جمعیت که منجر به ایجاد مشکلات شده، یا تراکم سرمایه که مشکلات اقتصادی را به همراه داشته، بحث تراکم جرایم و تخلفات که بحث قانون شکنی را به دنبال دارد.

وی افزود: محدودیت‌های اجتماعی، اقتصادی و بین المللی را داریم که به نوعی ما را با محیطی پر آشوب رو به رو کرده و برای خروج از این فضا؛ نقش مردمی می‌تواند کلید حل همه مشکلات باشد. ما در جایی که مردم مشارکت داشته‌اند به پیروزی رسیده‌ایم. برای اینکه از مشاوران استفاده شود روش‌هایی وجود دارد، که اولین روش آسان سازی کار برای مردم است، یعنی سهیم کردن مردم در مشارکت است که برای این کار موانع نرم افزاری و سخت افزاری آن باید شناسایی شوند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ادامه داد: نگاه کردن به رویه‌های دولتی یک باور غلط را ایجاد می‌کند که باعث شده به مشارکت‌های مردمی کمتر توجه شود و این امر به مرور باعث ناکارآمدی دولت خواهد شد. در این راستا به عنوان راه حل، نقش دولت‌ها کمتر شده و در مقابل مشارکت‌های مردمی را افزایش داده‌اند. توسعه امکانات معمولاً با برنامه‌های دراز مدت و آرزو‌هایی که تبدیل به عمل نمی‌شوند رو به رو می‌شود؛ برون رفت از این مشکلات صرفاً از طریق توجه به مردم و شناخت خواسته‌های مردم است.

وی افزود: برای شروع نیازمند هم‌اندیشی در عرصه‌هایی که می‌تواند به مردم کمک شود هستیم. تشکیل کارگروه‌های تخصصی با حضور سازمان‌ها نقش خود ر ا می‌تواند داشته باشد.

جهانگیر ادامه داد: موفقیت کشور ژاپن به علت مشارکت‌های مردمی بوده است، ما نیز باید به این موضوع توجه کنیم و به آن اهمیت دهیم تا یک جامعه‌ای مطلوب را داشته باشیم.