شناسهٔ خبر: 71123718 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری جشنواره‌ی سمنو در روستای کبودان بردسکن

نخستین جشنواره سمنوی روستای کبودان بردسکن، در رباط تاریخی این روستا با استقبال خوب مردم برگزار شد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، در این جشنواره علاوه بر پخت سمنو و آش جوش بره، صنایع دستی بانوان روستای کبودان بردسکن نیز به نمایش گذاشته شده است.
تهیه سمنو کار بسیار پرزحمت و زمان بر است که همین امر سبب شده تا برای درست کردن این غذای مقوی و خوشمزه یک دورهمی و کارگروهی باصفا تشکیل شود.

سمنو از گندم جوانه زده به همراه آرد و شیره انگور با پخت طولانی درست می‌شود و بیشتر به عنوان نذری و یا در ایام عید نوروز مصرف می‌شود.

مردم روستای کبودان، پخت سمنو را منبع درآمد برای خود بدل کرده‌اند و البته این شیرینی و غذای خوشمزه علاوه بر بازار‌های داخلی در میان مشتریان خارج از کشور نیز علاقمندان و مشتریان خود را دارد.