به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت صمت، دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران، صبح روز شنبه ۱۳ بهمنماه در دومین روز دهه مبارک فجر چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی درحالی که از سوی اعضای دولت اعم از وزرا و معاونین رئیس جمهور همراهی میشد، با حضور در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و نثار تاج گل، با آرمان های امام راحل تجدید میثاق کرد.
در این مراسم حجتالاسلام سید حسن خمینی تولیت آستان مقدس امام خمینی (ره) حضور داشت.
مشکل امروز کشور، اشکالتراشیِ بدون آگاهی از مسائل است
مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم، در این مراسم، ضمت قرائت خلاصهای از وصیت نامه امام خمینی (ره)، تاکید کرد: امروز باید این سخنان مهم امام بزرگوار را به خودمان یادآوری و به آن عمل کنیم.
وی با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه و نفاق بین ما هستند، افزود: رمز بقای انقلاب اسلامی، تقویت امید و اجتناب از یاس و ناامیدی است.
رئیس جمهور با اشاره به وصیت نامه امام خمینی (ره) در مورد حدیث ثقلین گفت: حدیث ثقلین حجت جامع بر همه بشریت است، کاری کردند که قرآن نقشی جز در گورستان و مجالس مردگان نداشته باشد کتابی که انسان را از شر شیاطین و طاغوت ها رها می سازد، دشمنان می خواهند ما را از این کتاب دور کنند.
وی اضافه کرد: حقایق قرآن سراسر از وحدت مسلمین و بشریت است و به عنوان بزرگترین نسخه بشریت شناخته می شود و می خواهد انسان را از بردگی طاغوتیان نجات دهد.
پزشکیان با بیان این که امام (ره) در وصیتشان تاکید داشتند که حکومتهای دیکتاتوری، ستمگر و شیطانی محکوم هستند، گفت: حضرت امام (ره) میفرماید قبل از آشنایی به مسائل به اشکال تراشی برنخیزید، مسالهای که امروز ما گرفتار آن هستیم، مدام گیر می دهند و اشکال میگیرند بدون اینکه بدانند ما کجاییم و با چه مشکلاتی مواجهایم.
انتهای پیام/