شناسهٔ خبر: 71118432 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

ماشین کشتار آمریکا چه هدفی را دنبال می‌کند؟

اف-35 در خط مقدم توسعه فناوری برای جنایت/ اولین پرتاب دوگانه بمب هدایت شونده لیزری 500 پوندی

تیم آزمایش عملیاتی متحد اولین پرتاب دوگانه خارجی مهمات حمله مستقیم لیزری مشترک GBU-۵۴ (LJDAM) را با موفقیت از یک هواپیمای F-۳۵ به پایان رساند. این در حالی است که بیشترین کاربرد بمب‌های هواپرتاب در یک سال گذشته علیه مردم بی گناه غزه بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رسانه هایی که تحولات صنعت نظامی در ایالات متحده را رصد می کنند گزارش دادند، تیم آزمایش عملیاتی متحد اولین پرتاب دوگانه خارجی مهمات حمله مستقیم لیزری مشترک GBU-۵۴ (LJDAM) را با موفقیت از یک هواپیمای F-۳۵ به پایان رساند.

 

این آزمایش حیاتی که روی یک F-۳۵C از اسکادران ۹ آزمایش و ارزیابی هوایی نیروی دریایی انجام شد، در پایگاه نیروی هوایی ادواردز در کالیفرنیا انجام شد. این آزمایش یک سابقه مهم برای قابلیت‌های حمله هوا به زمین در آینده ایجاد می‌کند.

 

بمب برای مردم بی دفاع غزه؟!

بیشترین کاربرد بمب‌های هواپرتاب در یک سال گذشته علیه مردم بی گناه غزه بوده است. حجم بمب‌های ریخته شده در نوار غزه از تعداد بمب‌های استفاده شده در جنگ جهانی دوم پیشی گرفته است.

«نظارت بر حقوق بشر» اواخر ماه آوریل برآورد کرد که رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر گذشته تاکنون بیش از ۷۰۰۰۰ تن بمب بر سر نوار غزه ریخته است که از مجموع بمب‌های استفاده شده علیه درسدن، هامبورگ و لندن در طول جنگ جهانی دوم پیشی گرفته است.

تداوم توسعه فناوری برای جنایت/ اف-35 اولین پرتاب دوگانه بمب هدایت شونده لیزری 500 پوندی را تست کرد

 

این سازمان مستقر در ژنو در گزارش ۲۴ آوریل خود آورده است: تخمین زده می‌شود که اسرائیل علاوه بر عملیات بولدوزری خود بیش از ۷۰ هزار تن مواد منفجره را بر روی نوار غزه پرتاب کرده است که منجر به تخریب تمامی ساختمان‌ها در فاصله تا یک کیلومتری در شرق و شمال نوار غزه شده است تا یک منطقه به اصطلاح حائل ایجاد شود.

 

بمب هدایت لیزری GBU-۵۴

GBU-۵۴ یک مهمات پیشرفته با هدایت دقیق است که برای افزایش کشندگی و کارایی F-۳۵ در محیط‌های جنگی پیچیده طراحی شده است.

این سلاح قابلیت‌های هدایت لیزری را با فناوری GPS ترکیب می‌کند و امکان حملات بسیار دقیق علیه اهداف ثابت و متحرک را فراهم می‌کند.

تطبیق پذیری و تطبیق پذیری آن، GBU-۵۴ را به یکی از اجزای ضروری عملیات نظامی مدرن، به ویژه در سناریو‌هایی که شامل تهدیدات پویا و ثابت می‌شود، تبدیل می‌کند.

مایکل «اسکوینتز» پروچلی، خلبان شرکت کننده در این آزمایش، بر اهمیت ادغام LJDAM در سکوی F-۳۵ تأکید کرد.

پروچلی اظهار داشت: قابلیت حمل LJDAM به صورت خارجی، قابلیت حمله هوا به سطح هواپیما را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

این رویداد تحویل سلاح (WDE) انعطاف‌پذیری تاکتیکی Joint Strike Fighter را افزایش می‌دهد، به‌ویژه هنگام مقابله با تهدیدات نامتقارن با طیف وسیعی از گزینه‌های جنبشی.

این نرم افزار پیچیده مهمات مختلف حمل شده را مدیریت می‌کند و آزمایش شامل رهاسازی دو GBU-۵۴ در برابر یک هدف متحرک با سرعت بالا (HSMT) از راه دور بود.

چنین ارزیابی دقیقی برای تایید قابلیت اطمینان و عملکرد F-۳۵ در شرایط عملیاتی واقعی ضروری است.

جت F-۳۵

این بمب‌ها با استفاده از لیزری که در سیستم هدف گیری الکترواپتیکال (EOTS) F-۳۵ قرار داشت، به سمت اهداف خود هدایت می‌شدند.

این مجموعه حسگر‌های پیشرفته با یکپارچه‌سازی قابلیت‌های جست‌و‌جو و ردیابی مادون قرمز در کنار لیزر رزمی، که هدف‌گیری دقیق و کارآمد GPS و مهمات هدایت‌شونده لیزری را تسهیل می‌کند، آگاهی موقعیتی بهتری نسبت به غلاف‌های حسگر قدیمی‌تر ارائه می‌دهد.

در راستای ماموریت مرکز ارزیابی و آزمایش عملیاتی نیروی هوایی، این آزمایش یک کنترل‌کننده هوایی تاکتیکی مشترک را برای شبیه‌سازی سناریوی میدان نبرد مشترک نشان می‌دهد.

این همکاری فرآیند آزمایش را غنی می‌کند و بینشی در مورد اثربخشی عملیاتی ادغام تسلیحات پیچیده در چارچوب مبارزه پویا ارائه می‌دهد.

انتشار موفقیت آمیز GBU-۵۴ نشان دهنده آمادگی F-۳۵ برای مقابله با چالش‌های مختلف در میدان‌های نبرد مدرن است.

این رویداد برجسته، توانایی‌های قوی این هواپیما را برای درگیری سریع و دقیق با اهداف نشان می‌دهد و موقعیت آن را به عنوان سنگ بنای استراتژی نبرد هوا به زمین برای ارتش ایالات متحده مستحکم‌تر می‌کند.

قابل ذکر است که GBU-۵۴ LJDAM نشان دهنده یک تحول در فناوری ضربه دقیق است که با بهترین عناصر هدایت لیزری و GPS ترکیب شده است.

با وزن تقریبی ۵۰۰ پوند، این مهمات می‌تواند بر نتیجه درگیری‌ها در سناریو‌های پیچیده‌ای که دقت و انطباق پذیری در اولویت است، تأثیر بگذارد.

ادغام موفقیت آمیز چنین مهمات در زرادخانه F-۳۵، کشندگی هواپیما را افزایش می‌دهد و پیام برتری فناوری را در میدان جنگ منتقل می‌کند.

 

تعداد بمب‌های ریخته شده در غزه از تعداد بمب‌های جنگ جهانی دوم بیشتر شد

توسعه فناوری نظامی غرب و آمریکای درحالی ادامه دارد که در یک سال گذشته تنها بر سر مردم مظلوم و مقاوم غزه فرود آمده است.

آلمان‌ها در طول جنگ جهانی دوم لندن را بمباران کردند و بر اساس ارزیابی‌های مختلف، از جمله آرشیو نیویورک تایمز، بین سال‌های ۱۹۴۰ و ۱۹۴۱ حدود ۱۸۳۰۰ تن بمب پرتاب کردند.

به گفته هندریک آلتوف، پژوهشگر گروه تاریخ دانشگاه هامبورگ، متفقین در تابستان ۱۹۴۳، ۸۵۰۰ تن بمب بر سر هامبورگ فروریختند.

طبق اسناد تاریخی متفقین همچنین در فوریه ۱۹۴۵ از ۳۹۰۰ تن بمب در درسدن استفاده کردند. رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر گذشته تاکنون بیش از ۷۰۰۰۰ تن بمب بر سر نوار غزه ریخته است

برچسب‌ها: