به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شیراز، در این مراسم که جمعه شب برگزار شد، ابتدا محمود جعفری دهقی استاد فرهنگ و زبانهای باستانی دانشگاه تهران و ریاست انجمنهای ایرانشناسی و شاهنامهپژوهی، در مورد گفتوگو در ایران باستان، تحت عنوان «همپُرسِگی» سخنرانی فرمودند و در ادامه ابیاتی از شاهنامهٔ فردوسی در اهمیت کلام و ارتباط بین انسانها را خواندند.
سپس امید ماهرانی نماینده ایران در کارگروه اتاق بازرگانی آسیا و اقیانوسیه، مطالبی دربارهه آداب تشریفات دیپلماتیک و رعایت زبان بدن را بیان کردند و خاطرات خود از سفرهای بینالمللی با موضوع بازرگانی و تجارت را برای حاضران بازگو کرد.
در ادامه سیدغیاثالدین ملکحسینی روزنامهنگار و رئیس خانه مطبوعات و رسانههای استان فارس در مورد رسانههای دیجیتال و مکتوب و رعایت آداب ارتباطات در هرکدام از آنها صحبت کردند و به نکات مهمی که در گفتوگو با اشخاص حقیقی و حقوقی برخوردهاند، اشارات مختصری داشتند.
همچنین رحیم هودی پیشکسوت تئاتر و تلویزیون ایران و استان فارس، چند دقیقهای صحبت کرده و به اهمیت مسئله فرهنگ و هنر پرداخت.
در پایان، نویسنده کتاب ضمن تشکر از تمام اساتید و مهمانان، ابتدا از همراهی همسرش مریم شریفی و مدیریت انتشارات سیوند قدردانی کرد و سپس در سخنان کوتاهی، کتاب را ثمره بیش از بیستسال فعالیت در حوزه روابطعمومی و ارتباطات دانست و آرزو کرد که این ۱۱۱ نکته کاربردی در آداب گفتوگو و ارتباطات اجتماعی، در گستره بیشتری مورد توجه علاقهمندان و صاحبنظران قرار بگیرد.
محمدحسین نواب صفوی بیش از دو دهه است که در عرصه ارتباطات اجتماعی و علوم مرتبط با آن فعالیت می کند. وی در این سالها از محضر بزرگان علوم ارتباطات و روابط عمومی ایران به طور مستقیم و غیر مستقیم بهره برده و به عنوان مدیر مشاور و کارشناس روابط عمومی در شرکت های متعددی ایفای نقش کرده است. نواب صفوی در کارگاه های آموزشی خود با نام هارمونی گفت و گو» تلاش کرده است تا اصول و تکنیکهای کلیدی برقراری ارتباط مؤثر در محیط های گفت و گویی زنده را به دیگران منتقل کند. این آموزش ها شامل نکاتی همچون نحوه انتخاب پوشش درخور رفتار مؤثر استفاده از فن بیان و زبان بدن، مهارت های شنیداری، شیوه های گفت و گو در جلسات، مکالمات تلفنی و شبکه های اجتماعی و در نهایت تلاش برای نهادینه سازی هارمونی گفت و گو در درون فرد است.
به گزارش ایبنا؛ کتاب هارمونی گفتوگو (۱۱۱ نکته کاربردی در آداب گفت و گو و ارتباطات اجتماعی) در ۱۰۰۰ شمارگان با ویراستاری زهرا نواب صفوی در انتشارات سیوند منتشر شد.
∎