شناسهٔ خبر: 71114868 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

حماس: ۱۸۳ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای از آزادی شمار بیشتری از اسرای فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از الجزیره، جنبش حماس و رژیم صهیونیستی امروز (شنبه) در چهارمین مرحله از تبادل اسرا، اقدام به آزادی اسرای بیشتری خواهند کرد.

دفتر اطلاع رسانی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: طی تبادل اسرا با صهیونیست‌ها در روز شنبه، ۱۸۳ اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد خواهند شد.

این بیانیه می‌افزاید: از میان این اسرا، ۷ تن از آنها پس از آزادی به خارج از فلسطین خواهند رفت. ۱۸ تن از اسرایی که آزاد می‌شوند از سوی صهیونیست‌ها به حبس ابد محکوم شده بودند.

همچنین از میان اسرایی که آزاد می‌شوند، ۵۴ نفر وابسته به جنبش فتح، هشت نفر وابسته به جنبش حماس، ۶ نفر وابسته به جنبش جهاد اسلامی، دو نفر وابسته به جبهه خلق و دو نفر وابسته به جبهه دموکراتیک فلسطین هستند. سایر اسرا نیز وابسته به سایر گروه‌ها و جریان‌های فلسطینی هستند.

حماس همچنین نام ۳ اسیر صهیونیست را که فردا آزاد می‌شوند اعلام کرده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴