محمد پرگر در گفتوگو با ایسنا، درباره دیدارش با احمد دنیامالی وزیر ورزش اظهار کرد: با توجه به نگاه مثبتی که وزیر ورزش به ورزش ناشنوایان دارد در این دیدار از دنیامالی درخواست کردم که حمایت ویژهای از ناشنوایان به خصوص در المپیک ۲۰۲۵ ژاپن داشته باشد تا ورزشکاران با قدرت و بدون دغدغه در این بازیها حضور پیدا کنند که وزیر حمایت خود را اعلام کرد.
وی بحث اشتغالزایی و پرداخت پاداش مدال آوران بازیهای آسیایی مالزی را از جمله درخواستهای ورزشکاران ناشنوا عنوان کرد و گفت: طی صحبتی که با وزیر ورزش داشتم یکی از دغدغههای مدال آوران ناشنوا را بحث اشتغال آن ها در ارگانها و سازمانهای مختلف عنوان کردم و گفتم چون مساله اشتغال این ورزشکاران در آییننامه و اساسنامه وزارت ورزش گنجانده نشده است، متاسفانه هیچ ارگان یا سازمانی حاضر به استخدام مدال آوران ناشنوا نیست، بنابراین از وزیر ورزش درخواست کردم که با اصلاح آیین نامه استخدامی شرایطی ایجاد کند تا مدال آوران ناشنوا نیز همانند مدال آوران المپیک و پارالمپیک در آیین نامه استخدامی قرار بگیرند تا دغدغهای در این زمینه نداشته باشند و شرایط استخدام آن ها نیز در ارگانها و سازمانهای مختلف فراهم شود.
رییس کنفدراسیون ورزش ناشنوایان آسیا همچنین تاکید کرد: پرداخت پاداش مدال آوران ناشنوا در بازیهای آسیایی از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مطرح شد تا در صورت امکان و با توجه به مشکلاتی که ورزشکاران ناشنوا در تامین معیشت خود دارند این پاداشها تا پایان سال واریز شود که وزیر ورزش نظر مثبتی در این خصوص داشت.
پرگر درباره اعتبارات پیشبینی شده برای بازیهای ۲۰۲۵ المپیک گفت: هنوز اعتبارات مشخص نیست و قرار است طی جلسهای که در آینده نزدیک اعضای فدراسیون با وزیر ورزش خواهند داشت میزان اعتبارات در نظر گرفته مشخص شود. البته وزیر ورزش در این جلسه حمایت جدی خود را از ناشنوایان اعلام کرد.
او در پایان در خصوص رشتههای اعزامی به المپیک ۲۰۲۵ ژاپن، اظهار کرد: این بازیها در ۲۱ رشته ورزشی برگزار میشود که اولویت نخست ما اعزام رشتههایی همچون کشتی، تکواندو، کاراته، دوومیدانی، تیراندازی و جودو خواهد بود. فوتبال، والیبال، بدمینتون و دوچرخه سواری که شانس کمتری برای مدال آوری دارند در صورت تامین اعتبار اعزام خواهند شد.
انتهای پیام