به گزارش خبرنگار بسیج، پنجمین یادواره شهید «اسحاق کاظمی» تنها شهید روستای الیکائی بخش بسطام شهرستان شاهرود، با حضور اقشار مختلف مردم و امامجمعه بخش بسطام، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود و سایر مسؤولان محلی در مسجد این روستا برگزار شد.
حجتالاسلام جعفر رعایتی مسؤول امور روحانیون سپاه پاسداران در این یادواره شهدا با گرامیداشت دهه مبارک فجر، به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه بیداری اسلامی از برکات انقلاب اسلامی است، افزود: امروز جهان تحتتأثیر انقلاب اسلامی ایران است و آمریکا و ایادی آن روبهزوال و نابودی هستند.
وی با تقدیر از برگزارکنندگان این یادواره شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را برای تعمیق باورهای انقلاب اسلامی بویژه در نسل جوان و نوجوان لازم ضروری دانست.
در این یادواره شهدا که به همت پایگاه و حوزه بسیج مساجد و محلات کربلا و دهیاری و شورای اسلامی روستا برگزار شد، مداحی و روایتگری برگزار و با حضور مسؤولان از دستاندرکاران برگزاری این مراسم تجلیل به عمل آمد.
به گزارش بسیج، اسحاق کاظمی فرزند علیاکبر در سال ۱۳۴۱ در خانوادهای مذهبی و کشاورز در روستای الیکائی بخش بسطام دیده به جهان گشود. در سن ۲ سالگی سایه پر مهر پدر را از دست میدهد. مادرش پس از گذشت حدود ۲ سال تصمیم به ازدواج گرفته و اسحاق را از آغوش گرم مادری نیز محروم مینماید. وی که کودکی خردسال بود، در آن ایام نیاز به حمایت پدر و مهر مادری داشته تا دوران خردسالی را سپری کند، ولی تقدیر اینگونه رقم خورده بود لذا پس از مدتی سرگردانی و ناملایمات فراوان زندگی به همراه برادر ارشدش که تازه ازدواج کرده بود به گرگان مهاجرت نموده و در یکی از روستاهای گرگان تحت کفالت و سرپرستی ایشان به زندگی ادامه میدهد.
اسحاق قبل از ورود به دبستان در سنین ۵ و ۶ سالگی به فراگیری قرآن و آموزههای دینی در مکتبخانهای سنتی مشغول گردید و در سن ۷ سالگی وارد دوره ابتدائی شدوی در تمام مدت تحصیل در مکتبخانه و دبستان جزو دانشآموزان سختکوش، پر تلاش و ممتاز بود، در سال ۵۶، ۵۷ پس از مراجعه مجدد همراه خانواده به الیکائی، رفتهرفته با انقلاب اسلامی آشنا و به سیل خروشان انقلابیون میپیوند. شهید کاظمی در تظاهرات بر علیه رژیم پهلوی در شاهرود یکی از نیروهای فعال شعارنویسی، حمله به اماکن وابسته به رژیم پهلوی، فعالیتهای شبانه، پخش اعلامیه و... بود. اسحاق در اوایل تشکیل سپاه در شاهرود به عضویت سپاه پاسداران درآمده و پس از طی دورههای آموزشی متفاوت با شروع جنگ تحمیلی به خیل عظیم رزمندگان اسلام میپیوند. سرانجام درحالیکه خداوند فرزندی به وی عطا کرده بود حضور در جبهه را با ماندن در کنار خانواده ترجیح داده و در ۱۶/۱۰/۱۳۶۵ در کربلای شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.