شناسهٔ خبر: 71106969 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه تبریز: انقلاب اسلامی قلب‌های مردم را متوجه اسلام کرد

تبریز - ایرنا - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه انقلاب اسلامی معجزه الهی است، گفت: انقلاب اسلامی قلب ها را متوجه دین اسلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام احمد مطهری اصل در خطبه های این هفته نماز جمعه تبریز با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی یک معجزه بود و پیروزی آن با هیچ گونه تحلیل جامعه شناختی و علمی امکان پذیر نبود، افزود: این انقلاب به رهبری امام راحل، ترس را از دل مردم بیرون کرد.

وی با بیان ویژگی های انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: انقلاب ما، فرهنگی و معنوی است در حالی که بقیه انقلاب ها مادی یا سیاسی هستند و انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که بعد از انقلاب پیامبر(ص) با معیار دین، معنویت، اسلام و معاد برپا شد.

امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه مسایل فرهنگی از اول انقلاب مورد توجه مردم بود، گفت: در زمان کنونی نیز با گذشته ۴۵ سال از عمر انقلاب اسلامی، مردم دغدغه این مسایل را دارند و حساسیت آنان نسبت به این مسایل نه تنها کم نشده بلکه بیشتر هم شده است.

حجت الاسلام مطهری اصل، ادامه داد: عشق و علاقه مردم به دین و انقلاب از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون همچنان ادامه دارد و این موضوع حاکی از فرهنگی و معنوی بودن انقلاب اسلامی است.

وی انتخاب آگاهانه را ویژگی بعدی انقلاب اسلامی اعلام کرد و یادآور شد: این انقلاب با رای بیش از ۹۸ درصدی مردم به جمهوری اسلامی همراه بوده است و مردم در طول ۴۵ سال گذشته در تمام انتخابات شرکت کرده و به صورت آگاهانه و با فکر و اندیشه رای خود را به صندوق های رای انداخته اند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی چنین انتخاباتی در کشور برگزار نمی شد، گفت: در طول ۴۵ سال از عمر انقلاب اسلامی دیانت مردم کمتر نشده بلکه قلب های آنان مالامال از دین است و در دانشگاه ها و حوزه های علمیه به مسایل دینی توجه بیشتر شده است.

حجت الاسلام مطهری اصل، برخورداری از حاکمیت ولایت فقیه را از دیگر ویژگی های انقلاب اسلامی دانست و افزود: در یک هزار سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم شیعه فردی را نداشتند که از وی پیروی و تبعیت کنند ولی با پیروزی انقلاب اسلامی حجت بر آنان تمام شد و یک نفر از شاگردان امام زمان (عج) به عنوان مرجع تشیع در راس حکومت قرار گرفت و در زمان کنونی نیز به رهبری رهبر معظم انقلاب در دنیا مورد توجه مسلمانان است.

وی اظهار کرد: فراگیری انقلاب از دیگر ویژگی های انقلاب اسلامی است و آنچنان که در اوایل پیروزی انقلاب امام راحل بر صدور این انقلاب تاکید کرد، هم اکنون در دنیا و کشورهای آمریکایی، اروپایی، آفریقایی و خاورمیانه، انقلاب اسلامی مورد توجه است و سخنان رهبر معظم انقلاب را دنبال می کنند و این موضوع نشاندهنده صدور انقلاب به سراسر جهان است.

امام جمعه تبریز با تاکید بر تبیین ویژگی ها و نقش انقلاب اسلامی در جهان به نسل جدید به ویژه در آموزش و پرورش، گفت: هم اکنون افکار امام راحل و سخنان رهبر معظم انقلاب در سطح دنیا انتشار یافته است.

سطح آگاهی و قدرت سپاه باید حفظ و تقویت شود

حجت الاسلام مطهری اصل با تبریک اعیاد شعبانیه به مردم و با اشاره به همزمانی این اعیاد با دهه مبارک فجر امسال، ادامه داد: سوم شعبان و سالروز ولادت امام حسین (ع)، روز پاسدار نامگذاری شده است چراکه پاسداران در طول جنگ و بعد از آن جان خود را در طبق اخلاص قرار داده و پاسدار انقلاب اسلامی در داخل و خارج از کشور هستند.

وی یادآور شد: هر کجا که انقلاب اسلامی می تواند حضور داشته باشد، سپاه نیز در آنجا حضور می یابد و از ارزش ها و آرمان های اسلام و انقلاب حفاظت می کند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه سپاه باید از جهت نیروی معنوی، سطح آگاهی و تجهیزات نظامی و دفاعی در سطح بالایی باشد و قدرت آن حفظ و تقویت شود، گفت: در زمان کنونی قدرت بازدارندگی سپاه به جایی رسیده است که استکبار جهانی از تجهیزات و تاکتیک های آن در هراس هستند.

حجت الاسلام مطهری اصل، افزود: نمایندگان ولی فقیه در این نهاد انقلابی باید اهداف و ویژگی های انقلاب اسلامی را به ویژه به افراد تازه وارد به این نهاد تبیین و در موضوعات معنوی آنان بیشتر تلاش کنند.

امام جمعه تبریز: انقلاب اسلامی قلب‌های مردم را متوجه اسلام کرد

اقامه نماز میت مادر شهیدان عباسی در پایان نماز جمعه تبریز

حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد مطهری اصل»، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام‌جمعه تبریز در پایان نماز جمعه این هفته، بر پیکر مادر شهیدان عباسی اسکندانی نماز میت را اقامه کرد.

حاجیه‌خانم «صدیقه طیاری اسکویی» مادر شهیدان «اکبر و مهدی عباسی اسکندانی» از شهدای والامقام دوران دفاع مقدس تبریز، پس از تحمّل سال‌ها فراق عزیزان و استقامت در راه دفاع از ارزش‌های انقلاب و اسلام، دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

مادر بزرگوار شهیدان عباسی اسکندانی امروز، جمعه در ۹۰ سالگی به‌خاطر کهولت سن، دار فانی را وداع گفت و آسمانی شد.

این مادر بزرگوار، وصیت کرده بود اگر روز جمعه فوت کرد، بر پیکرش در نماز جمعه، نماز گذارده شود که این چنین هم شد .

مراسم تشییع پیکر وی، ساعت ۱۱ فردا، شنبه در وادی رحمت تبریز برگزار می شود. مراسم شام غریبان و ختم آن‌مرحومه نیز از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰ فردا، شنبه در مسجد نظیروندی تبریز منعقد خواهد شد.