شناسهٔ خبر: 71104806 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

پایان گره ترافیکی در ورودی شهر اصفهان؛

عملیات تعریض قسمتی از بزرگراه شهید دستجردی آغاز شد

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای پروژه تعریض قسمتی از بزرگراه شهید دستجردی گفت: با اجرای این پروژه یکی از اصلی‌ترین گره‌های ترافیکی اصفهان در حال باز شدن است.

صاحب‌خبر -

علی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آغاز عملیات تعریض قسمتی از بزرگراه شهید دستجردی در محدوده پل دفاع مقدس و ورودی شهر اصفهان و ترافیک سنگین این مسیر، به‌ویژه در بخش منتهی به پل صفه و پل دفاع مقدس اظهار کرد: این پروژه در راستای پاسخ به درخواست‌های شهروندان و بهبود وضعیت ترافیکی این محدوده برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تعریض این بزرگراه و افزودن یک باند عبوری به مسیر ورودی شهر اصفهان، با اعتباری بالغ بر ۵۳ میلیارد ریال (معادل ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان) اجرایی و مقرر شد پیمانکار سازمان عمران شهرداری عملیات اجرایی را تا پایان سال جاری تکمیل و جهت بهره برداری تحویل منطقه شش خواهد داد در طول اجرای پروژه ناظر عمران این منطقه در محل حضور و ایفای نقش می‌نماید.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان تاکید کرد: این عملیات شامل خاک‌برداری، اجرای دیواره‌های حائل بتنی، زیرسازی و آسفالت، نصب نرده‌های ایمنی و سایر اقدامات تکمیلی خواهد بود که هدف از این طرح، کاهش ترافیک و تسهیل ورود خودروها به شهر اصفهان است.

باقری گفت: در حال حاضر، پیش از پل صفه، پنج خط عبور و مرور وجود دارد، اما پس از عبور از پل، مسیر به چهار خط کاهش می‌یابد که همین امر موجب ایجاد ترافیک سنگین و افزایش زمان توقف خودروها می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم با اجرای این پروژه، زمان سفر کاهش پیدا کند، عبور و مرور روان‌تر شود و شهروندان تجربه بهتری از ورود به شهر اصفهان داشته باشند.