شناسهٔ خبر: 71104285 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی:

امام (ره) به ایران اسلامی شخصیت، هویت و امنیت داد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: امام به ایران اسلامی شخصیت، هویت و امنیت داد و همه ارزش‌های بنیادین را احیا کردند و امروزه همه مدیون امام (ره) هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدرضا صالحی‌امیری صبح امروز _جمعه دوازدهم بهمن_ در مراسم استقبال نمادین از ورود تاریخی امام راحل به میهن اسلامی ضمن گرامی‌داشت ایام الله دهه فجر با بیان اینکه امام راحل (ره) با انقلاب اسلامی نظامی بر پایه مردم شکل داد، اظهار کرد: جای قدردانی از همه افرادی که در ظهور انقلاب و تداوم انقلاب نقش آفرین بوده‌اند، وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه با امام راحل، جانبازان، ایثارگران و دلبستگان انقلاب بیعت می‌کنیم تا راه آن عزیز را برای همیشه تاریخ ادامه دهیم، افزود: همه ما مدیون خون شهدا هستیم و اگر شهدا نبودند ما در این بستر امنیت نبودیم؛ اکنون مسئولین استان جمع شده‌اند و یک پیام را به مردم استان خواهیم داشت که ما وظیفه خدمتگزاری داریم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر تقویت گفتمان انقلاب به‌عنوان وظیفه یک یک آحاد مردم و مسئولین یادآور شد: استبداد خشن و جنایت و فساد با قیام مردمی ایرانیان درهم کوبیده شد و در بلندای ایران پرچم آزادی برافراشته شد.

صالحی‌امیری با اعلام بر اینکه امام (ره) به دنیا نشان داد که بدون لیبرالیسم و شاهنشاهی می‌توان نظام مستقل بر مبنای آزادی را ایجاد کرد، گفت: امام به ایران اسلامی شخصیت و هویت و امنیت داد و همه ارزش‌های بنیادین را احیا کردند و امروزه همه مدیون امام هستیم.

وی با اشاره به اینکه امروز ما می‌توانیم با صدای بلند با دنیا سخن بگوییم و امام (ره) اساس انقلاب را بر پایه مردم بنیان نهاد، تصریح کرد: اندیشه امام بر مبنای قیام مسلحانه نبود و امروز نیز باور داریم به عنوان دولت چهاردهم با وفاق ملی به مطالبات مردم پاسخ دهیم و هیچ شانی جز خدمت به مردم نداریم و مردم حق دارند و مسئولان وظیفه.

وزیر میراث‌فرهنگی در دولت چهاردهم با تاکید بر اینکه باید در کنار یکدیگر با نیروهای امنیتی، نخبگان و فرهیختگان به مطالبات مردم پاسخ دهیم، اظهار داشت: متعهدیم استان به استان مشکلات مردم را کم کنیم و هر هفته سفرهای استانی داریم تا از نزدیک صدای مردم را بشنویم؛ امروز سران قوا با اراده رهبری مصمم شدند مسائل مردم را حل کنند و همه با وفاق درصدد کاهش موانع هستند.

وی با اشاره به وجود کاستی‌های متعدد در مازندران خاطرنشان کرد: تلاش خود را برای پاسخ به مطالبات مردم به‌کار خواهیم گرفت.