مجید جوهری روز جمعه در گفتوگو با ایرنا افزود: همانطور که خوراکی و غذاهای محلی نیز میتوانند در توسعه گردشگری موثر باشند، بحث گردشگری سلامت نیز به لحاظ گیاهان دارویی و آب و هوای تمیز روستاها میتواند تقویت شود.
وی اظهار کرد: بسیاری از روستاهای ایران دارای بافت تاریخی یا میراثهای ناملموس ارزشمند هستند که پرداختن به آنها میتواند نقش موثری در رونق گردشگری داشته باشد.
جوهری با اشاره به بازگشت طرح تدوین اطلس گردشگری روستایی استان روی میز استانداری گفت: توسعه گردشگری مبتنی بر برنامهریزی و ایجاد ظرفیتهای دقیق مبتنی بر واقعیت ها است، مسأله ای که با تدوین اطلس گردشگری روستایی به دنبال تحقق آن هستیم.
وی یکی از اهداف این اطلس را پیگیری رویکرد توسعه متوازن در استان خواند و ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع، دفتر امور روستایی استانداری با کمک اداره کل میراث فرهنگی استان، به تازگی تدوین اطلس فرهنگی و گردشگری روستاهای اصفهان را آغاز کرده است.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اضافه کرد: راجع به گردشگری نظرات مختلفی ارائه میشود اما بسیاری از مواقع ایدههایی که پردازش میشود به نظر آرمانگرایانه و بدون دریافت از واقعیت ها و ظرفیتهای صحیح است که نیاز به کار کارشناسی دارد.
به گزارش ایرنا، تدوین اطلس فرهنگی و گردشگری اصفهان برای نخستین بار سال ۹۸ از سوی سازمان میراث فرهنگی استان در راستای توسعه متوازن گردشگری روستایی در تمامی نقاط استان پهناور اصفهان مطرح اما درگیر شدن کشور با کرونا و شرایط خاص آن دوران عملا باعث خارج شدن طرح از دستور کار شد، حالا این طرح پس از چهار سال مجدد به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.