شناسهٔ خبر: 71099112 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

از اجرای طرح جهاد روشنایی تا افتتاح 22 پنل خورشیدی جدید در آرادان

فرمانده سپاه شهرستان آرادان از بهره‌برداری ۲۲ منزل در طرح جهاد روشنایی در مناطق کم‌برخوردار شهرستان و افتتاح تعداد ۲۲ پنل خورشیدی جدید در ایام الله دهه فجر خبر داد .

صاحب‌خبر -

سرهنگ منیری فرمانده سپاه آرادان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آرادان؛ با اشاره به اجرای طرح جهاد روشنایی در شهرستان آرادان، گفت: این طرح با هدف کمک به خانواده‌های کم‌درآمد و تولید برق از منابع طبیعی و تجدیدپذیر برای کمک به شبکه برق کشور اجرا می شود.

وی در ادامه افزود: مقیاس هر یک از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی از نظر تولید انرژی برق ۵ کیلووات است که در پشت‌بام منازل فضای ۶۰ مترمربعی را اشغال می‌کند.

همچنین با اشاره به اینکه تمامی هزینه‌های طرح جهاد روشنایی برای متقاضیان از طریق اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه با سود ۴ درصد پرداخت می‌شود، بیان کرد: بازپرداخت این تسهیلات به‌صورت اقساطی است.

 منیری تصریح کرد: متقاضیان طرح می توانند با درآمدزایی که از این پنل‌های خورشیدی کسب می نمایند، مبلغ قسط را پرداخت نمایند.
 برق تولید شده توسط این نیروگاه‌های خورشیدی خانگی از سوی شرکت توزیع نیروی برق به‌صورت تضمینی و ۲۰ ساله خریداری می‌شود.
ایشان در ادامه افزودند: این طرح در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی توسط سازمان بسیج سازندگی سپاه پیگیری و اجرا می گردد.

به گفته این مقام مسئول، طرح نیروگاه‌های خورشیدی خانگی در سطح استان در راستای محرومیت‌زدایی و توانمندسازی خانوارهای کم‌برخوردار بسیار مؤثر است.

همچنین اشاره نمودند  با بهره برداری پنل این منازل در ایام الله دهه فجر تا کنون در شهرستان تعداد ۶۵ باب منزل از این طرح بهره مند شده اند.