شناسهٔ خبر: 71097607 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

شاهسواری: جشنواره چهل و سوم آینده سینمای ایران است + فیلم

دبیر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: این دوره از جشنواره محل حضور چهره‌های جدید و آینده سینماست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، منوچهر شاهسواری دبیر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در آیین افتتاحیه این جشنواره سخنرانی کرد و گفت: وقتی قرار است مسیری را آغاز کنیم دعا می کنیم که سلامتی پیش برویم. چشم بد دور.

وی افزود: ما رنج می‌کشیم و سرمست می‌شویم. ما چهره می‌سازیم. حضرت حق یک چهره به ما داده ولی در جهانی که ما در آن زیست می‌کنیم چهره‌های زیادی هست و همه زیاد چهره دارند. امروز ما در اینجا هستیم در تالاری که هم به نام وحدت است و هم به نام رودکی مزین شده است.

<div id="video-display-embed-code_2627711" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1222099/2627711?width=400&height=300"></script></div>

شاهسواری اضافه کرد: امروز خوشحالم نه بخاطر اینکه دبیر جشنواره هستم بلکه مگر می‌شود خوشحال نبود برای شبی که از سیروس الوند قدردانی می‌شود. باید هلهله کشید و همینطور برای رضا بابک و منوچهر والی‌زاده که به دلیل شرایط جسمانی نتوانست بیاید ولی ما وظیفه خود را انجام می‌دهیم.

<div id="video-display-embed-code_2627710" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1222099/2627710?width=400&height=300"></script></div>


وی بیان کرد: می‌گویند دوران تغییر رسیده و من فکر می‌کنم جشنواره چهل و سوم محل حضور چهره‌های جدید و آینده سینماست. چشم بد از تک تک شما دور باد.