شناسهٔ خبر: 71095771 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تغییر نگرش نسبت به سرمایه داران لازمه توسعه اقتصادی کشور

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: سرمایه‌دار و کارآفرین باید به‌عنوان ستون اصلی توسعه اقتصادی مورد تکریم قرار گیرند. برای توسعه اقتصادی کشور، نیازمند تغییر نگرش نسبت به سرمایه داران هستیم.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، قائم پناه در ۱۱۵ جلسه گفتگوی دولت و بخش خصوصی البرز گفت: فقر و بیکاری بزرگترین دشمنان امروز ماست و می‌بایست از سرمایه‌گذارانی که در مسیر تولید و اشتغال حرکت می‌کنند مانند رزمندگان دوران دفاع مقدس باید از جایگاه اجتماعی والایی برخوردار باشند.
 
قائم پناه در خصوص مشکلات تأمین انرژی و قطعی برق صنایع اظهار داشت: تابستان امسال، به دلیل کمبود ذخایر سوخت نیروگاهی، ناچار شدیم بین حفظ برق صنایع و تأمین انرژی خانوار‌ها یکی را انتخاب کنیم. بااین‌حال، این وضعیت برای بخش تولید نگران‌کننده است و نیاز به برنامه‌ریزی دقیق‌تری دارد.
قائم پناه با اشاره به اینکه وزیر نیرو از پیشنهاد تأمین ۱۰ گیگاوات برق از روسیه خبر داد، اما رئیس‌جمهور این میزان را کافی ندانسته و بر لزوم واردات پنل‌های خورشیدی برای افزایش تولید برق داخلی تأکید کرد.  تمام تلاش ما این است که دیگر کمبود برق را تجربه نکنیم، اما برای تحقق این هدف، برنامه‌ریزی جامعی لازم است.
 
معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به ضرر‌های ناشی از ناترازی انرژی گفت: قطع برق صنایع و محدودیت در تولید فولاد، مواد غذایی و گلخانه‌ها منجر به افزایش تورم می‌شود. در دولت به‌خوبی آگاهیم که برق و گاز صنایع قطع می‌شود، اما برای مدیریت شرایط در زمستان، مجبور به اتخاذ برخی تصمیمات بودیم.
 
وی با تأکید بر ضرورت کاهش مداخلات دولتی در اقتصاد، تصریح کرد: مطابق برنامه هفتم توسعه، باید سیاست‌های اقتصادی به سمت حمایت از بخش خصوصی حرکت کند. تجربه جهانی نشان داده که اقتصاد دولتی ناکارآمد است و ایران نیز برای پیشرفت، نیازمند اجرای سیاست‌های خصوصی‌سازی واقعی است.
 
قائم پناه همچنین به نقش ثبات ارزی در حمایت از تولید اشاره کرد و گفت: باید نرخ ارز برای تولیدکنندگان مشخص باشد تا بتوانند برای آینده سرمایه‌گذاری کنند. اکنون بیشتر مبادلات ارزی کشور با نرخ‌های رسمی انجام می‌شود، اما همچنان برخی سودجویان از تفاوت نرخ ارز سوءاستفاده می‌کنند.
وی با عنوان اینکه ایران شایسته وضعیت اقتصادی بهتری است وهدف ما این است که با کاهش بیکاری، کنترل تورم و حمایت از تولید، کشور را به جایگاه نخست منطقه برسانیم.
  00:00           
00:00
 
00:00
         
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
  00:00           
00:00
 
00:00
         
 
<div id="video-display-embed-code_11983992"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4443522/11983992?width=600&height=350"></script></div>