شناسهٔ خبر: 71095688 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

رژیم صهیونیستی زیر توافق زد

آزادی اسرای فلسطینی تا اطلاع ثانوی تعلیق شد

در شرایطی که سه اسیر زن صهیونیست که قرار بود امروز تحویل رژیم صهیونیستی داده شوند، براساس توافق تحویل داده شدند، اما مقامات تل‌ آویو روند آزادی ۱۱۰ اسیر فلسطینی را به حالت تعلیق درآوردند.

صاحب‌خبر -

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مقامات سیاسی اسرائیلی به سازمان زندان‌ها دستور داده‌اند که روند آزادی اسرای فلسطینی امروز متوقف شود و تا اطلاع ثانوی به تعویق بیفتد.

به گزارش «تابناک» به نقل از الجزیره، روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از یک منبع امنیتی عنوان کرد که کاروان اسرای فلسطینی که قرار بود آزاد شوند، دستور توقف دریافت کرده و اتوبوس‌های حامل آن‌ها به نقاط اولیه بازگشته‌اند.

منابع عبری زبان گفته‌اند این تصمیم به خاطر شیوه آزادسازی اربیل یهود و گادی موزس دو اسیر اسرائیلی در خان یونس در جنوب نوار غزه اتخاذ شده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که کمیته امور خارجی و امنیت کنست خواستار برگزاری جلسه اضطراری پس از انتشار صحنه‌های آزادی اربیل یهود و گادی موزس شده است.