شناسهٔ خبر: 71094976 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

با حضور وزیر صمت؛

کارخانه تولید مفتول بکسل پارس پس از ۱۳ سال وقفه آغاز به کار کرد

فاز نخست کارخانه تولید مفتول بکسل پارس با ظرفیت ۴۰ هزار تن در سال با حضور وزیر صمت افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فاز نخست کارخانه تولید مفتول بکسل پارس با ظرفیت ۴۰ هزار تن در سال با حضور وزیر صمت در استان کرمان افتتاح شد.

عملیات اجرایی این کارخانه ۱۳ سال راکد مانده بود و هم اکنون به عنوان بزرگ‌ترین خط تولید کشور در سیرجان مورد بهره برداری قرار گرفت.

محصولات تولیدی این شرکت شامل وایر، استرند، انواع سیم بکسل‌های فولادی و آلیاژ ویژه‌ای است که در صنایع مختلف همچون حمل و نقل، ساختمان سازی، کشتی سازی و بسیاری از صنایع دیگر کاربرد دارد.

این کارخانه با سرمایه گذاری ۱۲.۳ میلیون یورو منابع ارزی و ۱۲ هزار و ۶۰ میلیارد ریال برای ۱۲۵ نفر اشتغالزایی می‌کند.

همچنین با حضور وزیر صمت بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان طرح‌های منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر سیرجان شامل واحد چهارم گازی مجتمع نیروگاهی و تجهیزات حفاری اکتشافی در آستانه آغاز دهه فجر به بهره‌برداری رسیدند.

واحد چهارم گازی مجتمع نیروگاهی شرکت گهرانرژی سیرجان با توان تولید ۱۸۳ مگاوات و میزان سرمایه‌گذاری ارزی ۵۵ میلیون یورو به منظور تامین بخشی از نیاز مصرف برق منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر به بهره‌برداری رسید.

همچنین با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت از تجهیزات حفاری اکتشافی شرکت گل گهر بهره‌برداری شد. این تجهیزات شامل ۱۰ دستگاه حفاری با سرمایه‌گذاری ارزی هفت میلیون یورو است که زمینه اشتغال مستقیم ۱۵۰ نفر را فراهم می‌کنند.

واحد آبگیری و فیلتراسیون باطله کارخانه‌های کنسانتره نیز در سفر وزیر صمت به شهرستان سیرجان با سرمایه‌گذاری ارزی ۱۸ میلیون یورو و ۲۴۰۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده و اشتغالزایی ۲۳۰ نفر را به همراه دارد.

از دیگر طرح‌های افتتاح شده امروز، بهبود کیفیت محصول خط چهار تولید کنسانتره با سرمایه‌گذاری ۳۱ میلیون یورو و ۲۸۵۰ میلیارد ریالی بود که زمینه اشتغال ۱۷۰ نفر را فراهم کرد.

تاکید بر بهره‌گیری از نیرو‌های متخصص بومی

استاندار کرمان در مراسم افتتاح طرح‌های منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر سیرجان با حضور وزیر صمت، گفت: وارد فاز ساماندهی حوزه مسئولیت اجتماعی شده‌ایم و باید به سمت کار‌های اثرگذار و ماندگار و متمرکز بر اولویت‌های مردم برویم.

محمدعلی طالبی اظهار کرد: جای تعجب است که با وجود ظرفیت خوب حوزه صنعت و معدن در استان کرمان، بعضی از بخش‌ها همچنان در محرومیت به سر می‌برند.

وی بیان کرد: جنوب کرمان این ظرفیت را برای ساختن همه استان دارد، به شرط آنکه مورد حمایت قرار گیرد، از وزارت صمت انتظار داریم که صنایع بزرگ و مجموعه‌های بزرگ اقتصادی در حوزه‌های مختلف را مورد حمایت قرار دهد تا شاهد اقدامات اثرگذار به نفع همه مردم باشیم.

طالبی با بیان اینکه استان کرمان وارد فاز ساماندهی حوزه مسئولیت اجتماعی شده است، افزود: با هماهنگی نهاد‌های نظارتی در استان و تعامل خوب میان مجموعه‌های صنعتی، دولت و نمایندگان مجلس، این امکان وجود دارد که بهترین بهره‌وری را در حوزه مسئولیت اجتماعی داشته باشیم.

استاندار کرمان ادامه داد: مسئولیت اجتماعی باید به سمت کار‌های اثرگذار و ماندگار برود و در حوزه‌هایی مورد استفاده قرار گیرد که بیشترین شمول را دارد و متمرکز بر اولویت‌های مردم شود.

وی استفاده حداکثری از توان و ظرفیت نیرو‌های استان در بخش‌های مرتبط با وزارت صمت را مورد اشاره قرار داد و گفت: مدیران گل‌گهر و گهرزمین سال‌ها از رده‌های پایین کار کردند و امروز جزو مدیران موفق هستند که باید مورد حمایت قرار گیرند. 

طالبی همچنین لزوم نگاه فنی و تخصصی در تعیین مدیران و اعضای هیئت مدیره را مورد اشاره قرار داد و افزود: انتصابات سیاسی و سفارشی نداشته باشیم که قطعا در استان این چنین انتصابات با چالش مواجه می‌شود. 

استاندار کرمان گفت: تاکید ما در استان بر بهره‌گیری نیرو‌های متخصص بومی است، چون استفاده از نیرو‌های غیرمتخصص ضربات جبران‌ناپذیری به مجموعه‌های صنعتی و معدنی وارد کرده است.

وی بیان کرد: بنگاه‌های بزرگ اقتصادی استان نقش بی‌بدیلی در توسعه و آبادانی استان ایفا می‌کنند و با برنامه‌ها و چشم‌اندازی که برای آینده خود ترسیم کردند، سند افتخاری برای استان هستند.

 

افتتاح شبکه توزیع آب در فاز توسعه شهرک صنعتی

همچنین شبکه توزیع آب در فاز توسعه شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان امروز در مراسمی با حضور رضا انصاری معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و شماری از مقامات استان کرمان به بهره‌برداری رسید.

این پروژه که ۱۱ کیلومتر طول دارد، بخشی از طرح توسعه این شهرک صنعتی است. 

میجانی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان گفت : عملیات توسعه در زمینی به مساحت ۱۷۰ هکتار و با سرمایه‌گذاری ۱۵۷ میلیارد تومان در حال انجام است.

وی اعلام کرد که سایر بخش‌های این پروژه از جمله بازگشایی و آماده‌سازی معابر، توسعه شبکه توزیع برق، زیرسازی و آسفالت، احداث مجتمع کارگاهی و اجرای مدول دوم تصفیه‌خانه در دست اجراست.

این طرح با هدف توسعه زیرساخت‌های صنعتی منطقه و تسهیل فعالیت‌های تولیدی در این شهرک صنعتی اجرا شده است.